OFFICIËLE VERSIES: Vanwege de vele toegangen tot onze servers zijn de oude versies van de software gedeactiveerd. Om onze software te blijven gebruiken, moet u de nieuwste versie installeren!

Online hulp

AlarmClockEvent
» Shareware
» Java, XML

De verschillende menu's
Alarmen
Een alarm toevoegen
Stijl en taal
SMTP-serverinstellingen
Help
Over
Download de nieuwste versie
Vertrekken
Veelgestelde vragen
Video's / Tutorials
Met deze software kunt u alarmen en verschillende gebeurtenissen in verschillende vormen beheren (bericht, geluid, het openen van een applicatie, het verzenden van een e-mail, het afsluiten van de computer) met verschillende periodiciteiten (eenmalig, dagelijks, wekelijks, maandelijks, jaarlijks).

De verschillende menu's

Alarmen

Dit venster geeft een overzicht van alle geplande alarmen. De gebruiker kan een nieuw alarm toevoegen, een alarm bewerken door op de regel te dubbelklikken\n\tof verwijder een alarm. Het kan ook een alarm pauzeren of een alarm forceren om onmiddellijk af te gaan.\tEr zijn drie mogelijke statussen voor alarmen. Als het alarm in het rood verschijnt, is er een fout in het alarm. Als het alarm oranje lijkt, wordt het alarm gepauzeerd. De derde toestand is de normale werking waarbij het alarm wordt uitgevoerd op de geprogrammeerde datum en tijd.\tElk alarm dat minder dan vierentwintig uur ouder is, wordt uitgevoerd zodra de applicatie wordt gestart.\tElk alarm dat meer dan vierentwintig uur geleden is, wordt automatisch gepauzeerd.\n\tDe gebruiker heeft de mogelijkheid om voor elk van de alarmen een of meer herinneringen in te stellen.

Een alarm toevoegen

Gebruik dit venster om een alarm toe te voegen. De gebruiker heeft 5 opties: bericht, geluid, start een applicatie, zet de computer uit of stuur een e-mail in tekstformaat met bijlagen.

Stijl en taal

De gebruiker heeft de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende app-weergaven, verschillende talen en de datumnotatie.

SMTP-serverinstellingen

Om e-mails te verzenden, is het noodzakelijk om de server, het account en het wachtwoord en de poort van de e-mail te configureren. SSL-modus is de beveiligde modus. De standaardpoort is 25.

Help

Met deze optie wordt deze hulp weergegeven.

Over

Met deze optie wordt de softwareversie weergegeven, evenals de eigenaar van de gebruikerslicentie.

Download de nieuwste versie

Deze optie wordt gebruikt om te zien of er een nieuwe versie van de software beschikbaar is.

Vertrekken

Met deze optie wordt de software gesloten.