OFFICIËLE VERSIES: Vanwege de vele toegangen tot onze servers zijn de oude versies van de software gedeactiveerd. Om onze software te blijven gebruiken, moet u de nieuwste versie installeren!

Online hulp

EasyFtpClient / EasyFtpMultiClient
» Shareware
» Java, XML

Overzicht
Lokale computerzijde (linkerzijde)
Overdracht
Openen
Modificeren
Opfrissen
Alles selecteren
Alles deselecteren
Herdopen
Verwijderen
Een directory maken
Externe serverzijde (rechterkant)
Overdracht
Opfrissen
Alles selecteren
Alles deselecteren
Herdopen
Verwijderen
Een directory maken
Parameterweergave
Tabblad Algemeen
Passieve modus
Onderhoud de verbinding met de server
Soort overdracht
Tong
Stijl
Datum
Vertraging
Tabblad Proxy (FTP, HTTP, SOCKS4, SOCKS5):
Veelgestelde vragen
Video's / Tutorials
Deze software maakt het mogelijk om bestanden en mappen of complete websites te uploaden of op te halen tussen de computer van de gebruiker lokaal en een externe FTP-server. De app accepteert beveiligde (SFTP) of niet-beveiligde (FTP) verbindingen.

Overzicht

Over het algemeen wordt de software geleverd in twee lijsten met bestanden en mappen. De ene komt overeen met de lokale computer, de andere komt overeen met de externe FTP-server. Navigeren door deze lijsten doe je door te dubbelklikken op een van de mappen. De functies die door deze software worden gedekt, zijn:

Lokale computerzijde (linkerzijde)

Overdracht

Verzend de geselecteerde bestanden van de lokale computer naar de externe FTP-server.

Openen

Opent het bestand en start de toepassing die overeenkomt met het geselecteerde bestand, zodat het lokaal op de computer kan worden afgespeeld.

Opmerking: De bestandsextensie moet worden gedeclareerd en gekoppeld in het besturingssysteem.

Modificeren

Opent het bestand en start de toepassing die overeenkomt met het geselecteerde bestand, zodat het lokaal op de computer kan worden bewerkt.

Opmerking: De bestandsextensie moet worden gedeclareerd en gekoppeld in het besturingssysteem.

Opfrissen

Hiermee vernieuwt u de lijst met bestanden en mappen op de computer lokaal.

Alles selecteren

Selecteert alle bestanden en mappen op de computer lokaal.

Alles deselecteren

Hiermee deselecteert u alle bestanden en mappen op de computer lokaal.

Herdopen

Hiermee wijzigt u de naam van het bestand of de map van de computer lokaal.

Verwijderen

Hiermee verwijdert u bestanden of mappen recursief lokaal van de computer.

Een directory maken

Hiermee maakt u een map op de lokale computer.

Externe serverzijde (rechterkant)

Overdracht

Hiermee haalt u de geselecteerde bestanden op van de externe server naar de lokale computer.

Opfrissen

Hiermee vernieuwt u de lijst met bestanden en mappen op de externe FTP-server.

Alles selecteren

Selecteert alle bestanden en mappen op de externe FTP-server.

Alles deselecteren

Hiermee deselecteert u alle bestanden en mappen op de externe FTP-server.

Herdopen

Hiermee wijzigt u de naam van het bestand of de map op de externe FTP-server.

Verwijderen

Hiermee verwijdert u recursief bestanden of mappen op de FTP-server.

Een directory maken

Hiermee maakt u een map op de externe FTP-server.

Parameterweergave

Tabblad Algemeen

Passieve modus

Een modus voor het configureren van een server waarbij de server zelf bepaalt welke verbindingspoort moet worden gebruikt om gegevens over te dragen.

Onderhoud de verbinding met de server

Voorkomt dat de verbinding met de externe FTP-server wordt verbroken in geval van inactiviteit. De externe FTP-server kan de verbinding in sommige gevallen nog steeds verbreken.

Soort overdracht

Binair (BINAIR) of tekstueel (ASCII). Het overdrachtstype is standaard binair (BINARY), de software verandert het type in tekstueel (ASCII) wanneer het de extensie van een bestand in de lijst tegenkomt. Als de gebruiker niet het juiste type overdracht gebruikt, wordt het bestand onbruikbaar op de externe FTP-server. Het bevat dan een aantal rare karakters.

Belangrijk: Als uw bestand, eenmaal overgebracht naar de server, onbruikbaar is, is dit waarschijnlijk te wijten aan deze instelling.

Tong

Keuze van de taal van de applicatie.

Stijl

Keuze van de toepassingsstijl.

Datum

Keuze van datumnotatie in de app.

Vertraging

Tijdsverschil van bestanden op de FTP-server. Het kan voorkomen dat de gebruiker of FTP-server zich in een ander land bevindt en er dus een tijdsverschil is. Deze functie lost dit probleem op.

Tabblad Proxy (FTP, HTTP, SOCKS4, SOCKS5):

In het geval van het installeren van uw internetnetwerk via een proxy, moet de gebruiker deze optie aanvinken en het adres, de poort, het account en het wachtwoord van de te gebruiken proxy invoeren.