OFFICIELLA VERSIONER: På grund av de många åtkomsterna till våra servrar har de gamla versionerna av programvaran inaktiverats. För att fortsätta använda vår programvara måste du installera den senaste versionen!

Online-hjälp

AlarmClockEvent
» Shareware
» Java, XML

De olika menyerna
Larm
Lägga till ett alarm
Stil & Språk
Inställningar för SMTP-server
Hjälp
Om
Ladda ner den senaste versionen
Att lämna
Vanliga frågor och svar
Videor / Tutorials
Denna programvara låter dig hantera larm och olika händelser i olika former (meddelande, ljud, öppna en applikation, skicka ett e-postmeddelande, stänga av datorn) med olika periodiciteter (engångs, dagligen, veckovis, månadsvis, årligen).

De olika menyerna

Larm

Det här fönstret sammanfattar alla schemalagda alarm. Användaren kan lägga till ett nytt larm, redigera ett larm genom att dubbelklicka på raden\n\teller ta bort ett alarm. Det kan också pausa ett larm eller tvinga ett larm att köras omedelbart.\tDet finns tre möjliga tillstånd för larm. Om larmet visas i rött finns det ett fel i larmet. Om alarmet visas orange är alarmet pausat. Det tredje tillståndet är normal drift där larmet kommer att utföras på programmerat datum och tid.\tAlla larm som är mindre än tjugofyra timmar äldre körs så snart applikationen startas.\tAlla alarm som har gått mer än tjugofyra timmar pausas automatiskt.\n\tAnvändaren har möjlighet att ställa in en eller flera påminnelser för vart och ett av larmen.

Lägga till ett alarm

Använd det här fönstret för att lägga till ett alarm. Användaren har 5 alternativ: meddelande, ljud, starta ett program, stänga av datorn eller skicka ett e-postmeddelande i textformat med bilagor.

Stil & Språk

Användaren har möjlighet att välja mellan olika apputseenden, olika språk och datumformat.

Inställningar för SMTP-server

För att skicka e-post är det nödvändigt att konfigurera servern, kontot och lösenordet och porten för e-postmeddelandet. SSL-läget är det säkra läget. Standardporten är 25.

Hjälp

Det här alternativet visar den här hjälpen.

Om

Det här alternativet visar programvaruversionen samt ägaren av användarlicensen.

Ladda ner den senaste versionen

Det här alternativet används för att se om en ny version av programvaran är tillgänglig.

Att lämna

Det här alternativet stänger programvaran.