OFFICIELLA VERSIONER: På grund av de många åtkomsterna till våra servrar har de gamla versionerna av programvaran inaktiverats. För att fortsätta använda vår programvara måste du installera den senaste versionen!

Online-hjälp

DownloadChecker
» Shareware
» Java, XML

DE OLIKA MENYERNA
Bildskärmar
Lägg till övervakning
Kontrollera vid start
Kontrollera nu
Parametrar
Ladda ner mapp
Ladda ner mappsökväg
Stil & Språk
Hjälp
Om
Ladda ner den senaste versionen
Att lämna
Vanliga frågor och svar
Videor / Tutorials
Denna programvara låter dig övervaka filer på internet och automatiskt ladda ner dessa filer i bakgrunden när de uppdateras. Programvaran fungerar genom att jämföra ändringsdatumen för filer på internet och deras storlek. Denna övervakningsmetod är så tillförlitlig som möjligt.

DE OLIKA MENYERNA

Bildskärmar

Det här fönstret sammanfattar all registrerad övervakning. Användaren kan lägga till en ny övervakning, redigera en övervakning genom att dubbelklicka på raden i den relevanta filen eller ta bort en övervakning. Användaren kan också fylla i datum och storlekar på filerna som ska laddas ner, samt tvinga nedladdning av en fil.

Lägg till övervakning

Använd den här menyn för att lägga till en bildskärm.

Kontrollera vid start

När den här menyn är markerad söker programvaran automatiskt efter filuppdateringar på internet.

Kontrollera nu

Med den här menyn kan du omedelbart söka efter filuppdateringar på Internet.

Parametrar

Använd den här menyn för att välja standardåtgärd som ska vidtas när du upptäcker en uppdatering av en fil på Internet.

Ladda ner mapp

I den här menyn kan du välja den nedladdningsmapp där filerna ska sparas.

Ladda ner mappsökväg

Använd den här menyn för att öppna nedladdningsmappen.

Stil & Språk

I den här menyn kan du välja språk och stil för programmet.

Hjälp

Den här menyn visar den här hjälpen.

Om

I den här menyn kan du se ägaren till användarlicensen och versionen av programvaran.

Ladda ner den senaste versionen

Med den här menyn kan du se om en ny version av programvaran är tillgänglig.

Att lämna

Med den här menyn kan du avsluta programvaran.