OFFICIELLA VERSIONER: På grund av de många åtkomsterna till våra servrar har de gamla versionerna av programvaran inaktiverats. För att fortsätta använda vår programvara måste du installera den senaste versionen!

Online-hjälp

EasyFtpClient / EasyFtpMultiClient
» Shareware
» Java, XML

Allmän vy
Lokal datorsida (vänster sida)
Att överföra
Öppen
Att modifiera
Uppdatera
Välj alla
Avmarkera alla
Döp om
RADERA
Skapa en katalog
Fjärrserversida (höger sida)
Att överföra
Uppdatera
Välj alla
Avmarkera alla
Döp om
RADERA
Skapa en katalog
Inställningsvy
Fliken Allmänt
Passivt läge
Upprätthålla anslutningen till servern
typ av överföring
Språk
Stil
Datum
Glipa
Proxy-flik (FTP, HTTP, SOCKS4, SOCKS5):
De vanligaste frågorna
Videor / Tutorials
Denna programvara tillåter uppladdning eller hämtning av filer och mappar eller kompletta webbplatser mellan användarens lokala dator och en fjärransluten FTP-server. Applikationen accepterar säkra (SFTP) eller icke-säkra (FTP) anslutningar.

Allmän vy

Sammantaget kommer programvaran i två listor med filer och kataloger. Den ena motsvarar den lokala datorn, den andra motsvarar den fjärranslutna FTP-servern. Navigering i dessa listor görs genom att dubbelklicka på en av katalogerna. Funktionerna som täcks av denna programvara är:

Lokal datorsida (vänster sida)

Att överföra

Skickar valda filer från den lokala datorn till fjärr-FTP-servern.

Öppen

Öppnar filen och startar programmet som motsvarar den valda filen för att kunna läsa den på den lokala datorn.

Obs: Filtillägget måste deklareras och associeras i operativsystemet.

Att modifiera

Öppna filen och starta programmet som motsvarar den valda filen för att kunna redigera den på den lokala datorn.

Obs: Filtillägget måste deklareras och associeras i operativsystemet.

Uppdatera

Uppdaterar listan med filer och kataloger på datorn lokalt.

Välj alla

Väljer alla filer och kataloger på datorn lokalt.

Avmarkera alla

Avmarkerar alla filer och kataloger på datorn lokalt.

Döp om

Byter namn på filen eller katalogen på datorn lokalt.

RADERA

Tar rekursivt bort filer eller kataloger från datorn lokalt.

Skapa en katalog

Skapar en katalog på den lokala datorn.

Fjärrserversida (höger sida)

Att överföra

Hämtar valda filer från fjärrserver till lokal dator.

Uppdatera

Uppdaterar listan med filer och kataloger på fjärr-FTP-servern.

Välj alla

Väljer alla filer och kataloger på fjärr-FTP-servern.

Avmarkera alla

Avmarkerar alla filer och kataloger på fjärr-FTP-servern.

Döp om

Byter namn på filen eller katalogen på fjärr-FTP-servern.

RADERA

Tar rekursivt bort filer eller kataloger på FTP-servern.

Skapa en katalog

Skapar en katalog på fjärr-FTP-servern.

Inställningsvy

Fliken Allmänt

Passivt läge

Läge för att konfigurera en server där servern själv bestämmer vilken anslutningsport som ska användas för att tillåta dataöverföring.

Upprätthålla anslutningen till servern

Förhindrar att anslutningen till den fjärranslutna FTP-servern bryts i händelse av ingen aktivitet. Den fjärranslutna FTP-servern kan fortfarande avbryta anslutningen i vissa fall.

typ av överföring

Antingen binär (BINÄR) eller textuell (ASCII). Överföringstypen är binär (BINÄR) som standard, programvaran ändrar typen till textuell (ASCII) när den stöter på filtillägget i listan. Om användaren inte använder rätt överföringstyp, blir filen oanvändbar på fjärr-FTP-servern. Den innehåller då konstiga karaktärer.

Viktigt: Om din fil, när den väl har överförts till servern, är oanvändbar, beror det förmodligen på denna parameter.

Språk

Val av applikationsspråk.

Stil

Val av applikationsstil.

Datum

Val av datumformat i ansökan.

Glipa

Tidsskillnad mellan filer på FTP-server. Det kan hända att användaren eller FTP-servern befinner sig i ett annat land och därför finns det en tidsskillnad. Denna funktion löser detta problem.

Proxy-flik (FTP, HTTP, SOCKS4, SOCKS5):

Om du installerar ditt internetnätverk via en proxy måste användaren markera detta alternativ och ange adress, port, konto och lösenord för proxyn som ska användas.