OFFICIËLE VERSIES: Vanwege de vele toegangen tot onze servers zijn de oude versies van de software gedeactiveerd. Om onze software te blijven gebruiken, moet u de nieuwste versie installeren!

Online hulp

EasyRSS
» Freeware
DE VERSCHILLENDE MENU'S
Controleren op nieuwe berichten in de RSS-feed
RSS-feeds wijzigen
RSS-feed initialiseren
Maximum aantal berichten
Controleer de RSS-feed regelmatig
Help
Tong
Over
Download de nieuwste versie
https://www.europesoftwares.net/
Vertrekken
Veelgestelde vragen
Video's / Tutorials
Software voor het raadplegen van RSS-feeds (een enkele RSS-feed). Deze software wordt geleverd in de vorm van een pictogram in de taakbalk. Het maakt verbinding met de opgeslagen RSS-feed en haalt de laatste berichten op uit de RSS-feed. Het is mogelijk om de RSS-stroom op een bepaalde periode periodiek te controleren.

DE VERSCHILLENDE MENU'S

Controleren op nieuwe berichten in de RSS-feed

Met deze optie kunt u de RSS-feed en weergavevensters met de laatste 1-5 berichten controleren.

Opmerking: Dubbelklikken op het app-pictogram sluit alle berichten tegelijkertijd.

RSS-feeds wijzigen

Met deze optie kunt u RSS-feeds wijzigen.

RSS-feed initialiseren

Met deze optie wordt de RSS-feed geïnitialiseerd, zodat u de nieuwste berichten opnieuw kunt weergeven.

Maximum aantal berichten

Met deze optie kunt u het maximale aantal berichten kiezen dat u wilt weergeven (van 1 tot 5).

Controleer de RSS-feed regelmatig

Met deze optie kunt u een periodieke stroomcontrole instellen.

Help

Met deze optie wordt deze hulp weergegeven.

Tong

Met deze optie kunt u de taal van de software wijzigen. Een herstart van de applicatie is vereist.

Over

Met deze optie kunt u de softwareversie en licentiehouder bekijken.

Download de nieuwste versie

Met deze optie kunt u zien of er een nieuwe versie van de software beschikbaar is.

https://www.europesoftwares.net/

Met deze optie wordt de website www.europesoftwares.net weergegeven.

Vertrekken

Met deze optie wordt de software afgesloten.