OFFICIELLA VERSIONER: På grund av de många åtkomsterna till våra servrar har de gamla versionerna av programvaran inaktiverats. För att fortsätta använda vår programvara måste du installera den senaste versionen!

Online-hjälp

T'Chat x15
» Web
» asp.net, XML

Installera programmet på servern
1) Överför alla filer till fjärrservern
2) Ange programvarulicensen
3) Ange konfigurationen av programvarans globala parametrar
3) Ange konfigurationen av ytterligare programvaruparametrar
4) Programvaran är klar: webbsidorna ska visas i din webbläsare!
Vanliga frågor och svar
Videor / Tutorials
Installera programmet på servern

1) Överför alla filer till fjärrservern

I förväg måste du ha hosting på en fjärrserver, reserverad hos en webbhotell. Överföringen till servern görs med hjälp av en FTP-klient (File Transfer Protocol). Du kan till exempel använda EuropeSoftwares verktyg EasyFTPClient/EasyMultiFTPClient eller något annat FTP-filöverföringsverktyg (File Transfer Protocol). När datainmatningen är klar måste den här webbsidan tas bort från fjärrservern.

Du bör alltid hålla samma mellan filerna på din dator och filerna på fjärrservern.

EuropeSoftwares rekommenderade webbhotell: LWS (https://www.lws.fr/hebergement_web_windows.php)

2) Ange programvarulicensen

Licensen kan anges via webbsidan [1_TOOL_LICENCE_XML.aspx]. När datainmatningen är klar måste den här webbsidan tas bort från fjärrservern.

3) Ange konfigurationen av programvarans globala parametrar

Licensen kan anges via webbsidan [2_TOOL_APPLICATION_XML.aspx]. Denna konfiguration tar hänsyn till anpassningen av språket, färgerna på sidorna och vissa globala inställningar för programvaran. När datainmatningen är klar måste den här webbsidan tas bort från fjärrservern.

3) Ange konfigurationen av ytterligare programvaruparametrar

Licensen kan anges via webbplatsen [3_TOOL_PARAMETRES_XXX_XML.aspx]. Denna konfiguration tar hänsyn till de olika fasta textfälten på programvarans webbsidor. När datainmatningen är klar måste den här webbsidan tas bort från fjärrservern.

4) Programvaran är klar: webbsidorna ska visas i din webbläsare!