OFFICIELLA VERSIONER: På grund av de många åtkomsterna till våra servrar har de gamla versionerna av programvaran inaktiverats. För att fortsätta använda vår programvara måste du installera den senaste versionen!

Online-hjälp

DOCEmail
» Shareware
» Java, XML

Alternativ
Lista över filer som kräver ett lösenord
DE OLIKA KNAPPARNA
Markera ett dokument eller en mapp
Skanna ett dokument eller en mapp
Stil & Språk
Hjälp
Om
Ladda ner den senaste versionen
Att lämna
Vanliga frågor och svar
Videor / Tutorials
Denna programvara låter dig skanna och extrahera e-postadresser från en fil eller uppsättning filer (med eller utan lösenord).

Alternativ

• At: Ett avgränsningstecken som är karakteristiskt för e-postadresser. Vanligtvis ett @, men det kan vara ett annat tecken.
  • Behåll filspårningar: Med det här alternativet kan du behålla listan över genomsökta filer i slutresultatet.
Lista över filer som kräver ett lösenord

Den fullständiga sökvägen läggs till i den här listan när programmet inte kan öppna listan eftersom den är lösenordsskyddad. Användaren måste sedan ange lösenordet för den här filen och sedan försöka extrahera e-postadressen igen.

DE OLIKA KNAPPARNA

Markera ett dokument eller en mapp

Med den här knappen kan du välja det dokument som användaren vill skanna och extrahera e-postadresserna.

Skanna ett dokument eller en mapp

Den här knappen börjar extrahera e-postadresser från den valda filen eller mappen.

Stil & Språk

I den här menyn kan du välja språk och stil för programmet.

Hjälp

Den här menyn visar den här hjälpen.

Om

I den här menyn kan du se ägaren till användarlicensen och versionen av programvaran.

Ladda ner den senaste versionen

Med den här menyn kan du se om en ny version av programvaran är tillgänglig.

Att lämna

Med den här menyn kan du avsluta programvaran.