OFFICIËLE VERSIES: Vanwege de vele toegangen tot onze servers zijn de oude versies van de software gedeactiveerd. Om onze software te blijven gebruiken, moet u de nieuwste versie installeren!

Online hulp

CLIC & CAPTURE
» Shareware
» Java, XML

Vastleggen op volledig scherm
Actieve vensteropname
Selectie van opnamevenster
Bijgesneden venster vastleggen
Een instant video maken
Een video samenvoegen (afbeeldingen en soundtrack)
Bladeren
Zuiveren
Openen
Opties
Stijl en taal
Help
Over
Download de nieuwste versie
Vertrekken
Veelgestelde vragen
Video's / Tutorials
Maak volledige of gedeeltelijke kopieën van uw software op het scherm met slechts één klik!

Vastleggen op volledig scherm

Selecteer deze optie als u een volledige schermafbeelding wilt maken wanneer u met de linkermuisknop op het toepassingspictogram klikt.

Actieve vensteropname

Selecteer deze optie als u een gedeeltelijke kopie van het scherm wilt maken, d.w.z. de schermafbeelding van het actieve venster van de applicatie die is geopend, wanneer u met de linkerknop op het applicatiepictogram klikt.

Selectie van opnamevenster

Selecteer deze optie als u een gedeeltelijke kopie van het scherm op vrije grootte wilt maken, d.w.z. een screenshot van een bepaald deel van het scherm. Deze kopie gebeurt in 2 stappen: klik eerst met de linkerknop op het applicatie-icoontje, er wordt een foto van het scherm gemaakt en de gebruiker kan vervolgens het gewenste deel uitknippen.

Bijgesneden venster vastleggen

Selecteer deze optie als u een gedeeltelijke kopie van het scherm wilt maken met een ingestelde grootte, d.w.z. een schermafbeelding van een bepaald deel van het scherm. Deze kopie gebeurt in 2 stappen: klik eerst met de linkerknop op het applicatie-icoontje, er wordt een foto van het scherm gemaakt en de gebruiker kan vervolgens het gewenste deel uitknippen.

Een instant video maken

Selecteer deze optie als je een instant video wilt maken. Beelden worden met regelmatige tussenpozen vastgelegd en er wordt een soundtrack opgenomen totdat de gebruiker op het pictogram klikt. De gebruiker wordt vervolgens gevraagd te wachten terwijl de video wordt genaaid.

Een video samenvoegen (afbeeldingen en soundtrack)

Selecteer deze optie als u een video wilt samenvoegen. De vastgelegde afbeeldingen zijn die in de map met afbeeldingen. De gebruiker zorgt vervolgens desgewenst voor een soundtrack. De verversingssnelheid wordt opnieuw berekend op basis van het aantal frames en de lengte van de soundtrack. De gebruiker wordt vervolgens gevraagd te wachten terwijl de video wordt genaaid.

Bladeren

Selecteer deze optie als u een andere werkmap wilt selecteren waar de afbeeldingen worden opgeslagen.

Zuiveren

Selecteer deze optie als u alle afbeeldingen uit de werkmap wilt verwijderen.

Openen

Selecteer deze optie als u de map wilt openen waarin de afbeeldingen zijn opgeslagen.

Opties

Geluid

Selecteer deze optie als u een pieptoon wilt horen wanneer de schermafbeelding is voltooid.

Zet een kopie op het klembord

Selecteer deze optie als u de afbeelding van het klembord naar een document wilt kopiëren.

Vastleggen van muisaanwijzers

Selecteer deze optie als u wilt dat de muisaanwijzer op uw vastgelegde afbeelding wordt weergegeven.

Vensterkleur vastleggen

Selecteer deze optie als u de kleur van het opnamevenster wilt wijzigen

Tong

Selecteer deze optie als u de taal van de software wilt wijzigen.

Formatteren

Selecteer deze optie als u het formaat wilt selecteren waarin de afbeeldingen worden opgeslagen.

Lijst

Selecteer deze optie als u een kleurenkader aan uw afbeelding wilt toevoegen.

Beeldformaat

Selecteer deze optie als u de breedte van de afbeelding wilt instellen.

Bijgesneden opnamegrootte

Selecteer deze optie als u de breedte van het opnamevenster wilt instellen.

Herhaal regelmatig

Selecteer deze optie als u met regelmatige tussenpozen schermafbeeldingen achter elkaar wilt maken.

Stijl en taal

In dit menu kunt u de taal en stijl van de applicatie selecteren.

Help

In dit menu wordt deze hulp weergegeven.

Over

In dit menu kunt u de eigenaar van de gebruikerslicentie en de versie van de software bekijken.

Download de nieuwste versie

In dit menu kunt u zien of er een nieuwe versie van de software beschikbaar is.

Vertrekken

In dit menu kunt u de software afsluiten.