OFFICIELLA VERSIONER: På grund av de många åtkomsterna till våra servrar har de gamla versionerna av programvaran inaktiverats. För att fortsätta använda vår programvara måste du installera den senaste versionen!

Online-hjälp

Pages blanches, jaunes, pros
» Shareware
» Java, XML

Möjlighet att använda roterande proxyservrar (https://www.webshare.io/)
HUR DU ANVÄNDER
Lista över alla extraktionsprogram:
Vanliga frågor och svar
Videor / Tutorials
Denna programvara är en webbläsare som automatiskt extraherar kontaktuppgifter till webbplatser som är specialiserade på kataloger.

Möjlighet att använda roterande proxyservrar (https://www.webshare.io/)

För att inte hamna på den svarta listan över den sökmotor som används krävs användning av roterande proxyservrar. Allt du behöver göra är att gå till https://www.webshare.io/, öppna ett konto och deklarera din dators IP-adress. Konfigurationen är som följer: p.webshare.io (DOMAIN) och 9999 (PORT).

HUR DU ANVÄNDER

• 1) Ange de begärda fälten.
  • 2) Tryck på FIND.
  • 3) Slutför valet om det behövs.
  • 4) När de första resultaten visas trycker du på EXTRAHERA.
  • 5) Programvaran går igenom alla sidor till den sista för att slutföra data.
  • 6) Tryck på SPARA för att spara extraherade data i en textfil.
Obs: extraktionen så trogen som möjligt, men inte 100%!

Vi gör allt vi kan för att extrahera data från respektive webbplats så exakt som möjligt. Det är dock inte möjligt att utföra denna 100% trogna extraktion eftersom organisationen av webbsidorna på webbplatsen inte tillåter det. Uppgifterna kan innehålla små fel utanför vår kontroll. Vi ber om överseende med dessa små snäckor. En del kan korrigeras, men inte alla!

Observera: extraktion är inte längre möjlig!

Vilka olika uppgifter som ska extraheras beror helt på webbplatsen i fråga. Så till exempel kan e-postmeddelanden plötsligt krypteras och skyddas av webbplatsen och kan därför bli omöjliga att extrahera. I det här fallet tas möjligheten att extrahera e-postmeddelanden bort.

Obs: Extraktionsproblem, uppdatering behövs!

Denna programvara är 100 % beroende av utvecklingen av webbplatsen från vilken den extraherar data. Det kan också vara nödvändigt att rapportera eventuella ändringar på webbplatsen för att anpassa programvaran så snabbt som möjligt. Programvaran uppdateras sedan automatiskt. Om servrarna är överbelastade visas en webbsida så att användaren kan ladda ner filen manuellt.

Lista över alla extraktionsprogram:

Internationell

• PAPro: Gula sidorna (Amerikas förenta stater)
  • PBePro: Gula sidorna (Belgien)
  • PCaPro: Gula sidorna (Kanada)
  • PDPro: Gula sidorna (Tyskland)
  • PIPro: Gula sidorna (Italien)
  • PMaPro: Gula Sidorna (Marocko)
  • PPoPro: Gula sidorna (Portugal)
  • PSPro: Gula sidorna (Spanien)
  • PUPro: Gula sidorna (Storbritannien)
  • PSuPro: Gula sidorna (Schweiz)
Frankrike

• PBPro: Vita sidorna (Frankrike)
  • PJPro: Gula sidorna (Frankrike)
  • PPPro: Pro Pages (Frankrike)