OFFICIËLE VERSIES: Vanwege de vele toegangen tot onze servers zijn de oude versies van de software gedeactiveerd. Om onze software te blijven gebruiken, moet u de nieuwste versie installeren!

Online hulp

DactyloMagicPro
» Shareware
» Java, XML

DE VERSCHILLENDE MENU'S
MMRR: verbinding maken getimed of
-Alles wissen
Tong
Stijl
Help
Over
Download de nieuwste versie
Vertrekken
Veelgestelde vragen
Video's / Tutorials
Maak eenvoudig kopiëren en plakken van rich texts (15) met een enkele klik beschikbaar na het opnieuw opstarten van de computer. De gebruiker moet de tekst met of zonder afbeelding selecteren en vervolgens op het pictogram klikken, er wordt een venster geopend om een titel uit de selectie in te voeren. De gebruiker kan de tekst vervolgens op elk moment met of zonder afbeelding weergeven door simpelweg de titel van de gewenste selectie te selecteren.

DE VERSCHILLENDE MENU'S

MMRR: verbinding maken getimed of

Beep

Met deze optie kunt u voor elke handeling een pieptoon activeren en deactiveren.

Automatisch kopiëren

Selecteer deze optie als u de laatst opgeslagen tekst naar het klembord wilt kopiëren. De tekst wordt automatisch gekopieerd van de laatst gebruikte applicatie.

Automatisch plakken

Selecteer deze optie als u de laatst opgeslagen tekst op het klembord wilt plakken. Selecteer een van de menu's als u de tekst die bij dat menu hoort wilt plakken en plak deze automatisch. De tekst wordt automatisch in de laatst gebruikte toepassing geplakt en altijd geopend voordat deze optie wordt geselecteerd.

Kopieer klembord

MMRR: verbinding maken getimed of

Maak het klembord leeg

Met deze optie wordt de inhoud van het klembord gewist.

-Alles wissen

Met deze optie worden alle opgeslagen teksten verwijderd.

Tong

Met deze optie kunt u de taal van de software selecteren.

Stijl

Met deze optie kunt u de stijl van de software selecteren.

Help

Met deze optie wordt deze hulp weergegeven.

Over

Met deze optie kunt u de softwareversie en licentiehouder bekijken.

Download de nieuwste versie

Met deze optie kunt u zien of er een nieuwe versie van de software beschikbaar is.

Vertrekken

Met deze optie wordt de software afgesloten.