OFFICIËLE VERSIES: Vanwege de vele toegangen tot onze servers zijn de oude versies van de software gedeactiveerd. Om onze software te blijven gebruiken, moet u de nieuwste versie installeren!

Online hulp

SurfEmail
» Shareware
» Java, XML

Optie voor automatische navigatie
Optie om roterende proxy's te gebruiken (https://www.webshare.io/)
Menuknoppen
Receptie
Een navigatiepagina toevoegen
Terugkeren
Update
Stoppen
Voorschot
Voeg een favoriet toe
Een bladwijzer bewerken
Een bladwijzer verwijderen
Automatische navigatie op basis van een lijst met internetadressen in
Automatische navigatie op nummerreeks
Opslaan
Opties
Een licentie aanschaffen
Download de nieuwste versie
Over
Help
Veelgestelde vragen
Video's / Tutorials
Deze software is een webbrowser waarmee u e-mailadressen van bezochte webpagina's kunt extraheren. Met automatische navigatie kunt u alle links op de pagina's van een of meer webadressen bezoeken.

Optie voor automatische navigatie

Met deze knop wordt de pagina voor automatisch navigeren weergegeven. In dit venster kan de gebruiker een bepaald teken kiezen ter vervanging van het traditionele at-teken dat e-mailadressen oproept. De gebruiker heeft ook de keuze om te beginnen met browsen op de hele website of om automatisch browsen te starten op alle websites die hij tegenkomt tijdens automatisch browsen. Als de gebruiker zich bijvoorbeeld wil beperken tot alleen de pagina's van een bestand, moet hij beide opties deselecteren.

Optie om roterende proxy's te gebruiken (https://www.webshare.io/)

De software kan werken met zoekmachines. Om niet op de zwarte lijst van de gebruikte zoekmachine terecht te komen, is het gebruik van roterende proxy's vereist. Het enige wat u hoeft te doen is naar de https://www.webshare.io/ te gaan, een account te openen en het IP-adres van uw computer op te geven. De configuratie is als volgt: p.webshare.io (DOMAIN) en 9999 (PORT).

Menuknoppen

Receptie

Deze knop wordt gebruikt om de navigatie te resetten. De gebruiker kan, indien gewenst, de lijst met geëxtraheerde e-mails leegmaken.

Een navigatiepagina toevoegen

Deze knop wordt gebruikt om een nieuwe navigatiepagina toe te voegen.

Terugkeren

Deze knop is een navigatieknop.

Update

Deze knop is een navigatieknop.

Stoppen

Deze knop is een navigatieknop.

Voorschot

Deze knop is een navigatieknop.

Voeg een favoriet toe

Met deze knop kunt u een webpagina-adres registreren.

Een bladwijzer bewerken

Met deze knop kunt u het adres van een opgeslagen webpagina wijzigen.

Een bladwijzer verwijderen

Gebruik deze knop om een opgeslagen webpagina-adres te verwijderen.

Automatische navigatie op basis van een lijst met internetadressen in een bestand (.TXT)

Deze knop wordt gebruikt om de browser automatisch te starten. De applicatie bladert vervolgens één voor één door alle webadressen in het bestand. De gebruiker heeft ook de mogelijkheid om alle links op de pagina's van deze internetadressen te bezoeken (*). De geaccepteerde bestandscoderingsindeling is UTF-8 of ANSI.

(Voorbeeld: http://www.europesoftwares1.net/default.aspx, http://www.europesoftwares2.net/default.aspx, http://www.europesoftwares3.net/default.aspx, http://www.europesoftwares4.net/default.aspx)

Automatische navigatie op nummerreeks

Dit getal wordt gedefinieerd door een minimumwaarde, een maximumwaarde en een stap, evenals de navigatiemodus (JAVASCRIPT of HTML). Automatische navigatie werkt niet in alle gevallen en op geen enkele website!

(Voorbeeld: http://www.europesoftwares.net/default.aspx?N=%NUMBER% van 1 tot 10 met een stap van 1)

Opslaan

Met deze knop kunt u de lijst met e-mails die uit de bezochte webpagina's zijn geëxtraheerd, opslaan in een tekstbestand.

Opties

In dit menu kunt u de taal en stijl van de applicatie selecteren. Het bevat ook de lijst met uitsluitingen van bestandsextensies voor automatische navigatie van de software (PDF, TXT, DOC, XLS, ...). Wanneer de extensie in deze lijst wordt opgeslagen, negeert het programma de link, waardoor het bestand niet kan worden geopend en automatisch browsen niet kan worden gestopt.

Een licentie aanschaffen

In dit menu kunt u een licentie voor de software aanschaffen.

Download de nieuwste versie

In dit menu kunt u de nieuwste versie van de software downloaden.

Over

In dit menu kunt u de eigenaar van de licentie raadplegen om de software te gebruiken.

Help

Gebruik dit menu om deze pagina weer te geven.