OFFICIELLA VERSIONER: På grund av de många åtkomsterna till våra servrar har de gamla versionerna av programvaran inaktiverats. För att fortsätta använda vår programvara måste du installera den senaste versionen!

Online-hjälp

SurfEmail
» Shareware
» Java, XML

Alternativ för automatisk navigering
Möjlighet att använda roterande proxyservrar (https://www.webshare.io/)
Meny knappar
Mottagande
Lägga till en navigeringssida
Återvända
Uppdatera
Stanna
Förskott
Lägg till en favorit
Redigera ett bokmärke
Ta bort ett bokmärke
Automatisk navigering efter lista över Internetadresser som finns i en
Automatisk navigering efter nummerserie
Att spara
Alternativ
Köpa en licens
Ladda ner den senaste versionen
Om
Hjälp
Vanliga frågor och svar
Videor / Tutorials
Denna programvara är en webbläsare som låter dig extrahera e-postadresser från besökta webbsidor. Automatisk navigering gör att du kan besöka alla länkar som finns på sidorna i en eller flera webbadresser.

Alternativ för automatisk navigering

Den här knappen visar sidan för automatisk navigering. I det här fönstret kan användaren välja ett visst tecken som ska ersätta det traditionella snabel-a-tecknet som ringer upp e-postadresser. Användaren kan också välja att börja surfa på hela webbplatsen eller att starta automatisk surfning på alla webbplatser som påträffas under automatisk surfning. Om användaren till exempel bara vill begränsa sig till sidorna i en fil måste han eller hon avmarkera båda alternativen.

Möjlighet att använda roterande proxyservrar (https://www.webshare.io/)

Programvaran kan fungera med sökmotorer. För att inte hamna på den svarta listan över den sökmotor som används krävs användning av roterande proxyservrar. Allt du behöver göra är att gå till https://www.webshare.io/, öppna ett konto och deklarera din dators IP-adress. Konfigurationen är som följer: p.webshare.io (DOMAIN) och 9999 (PORT).

Meny knappar

Mottagande

Den här knappen används för att återställa navigeringen. Användaren kan, om så önskas, tömma listan över extraherade e-postmeddelanden.

Lägga till en navigeringssida

Den här knappen används för att lägga till en ny navigeringssida.

Återvända

Den här knappen är en navigeringsknapp.

Uppdatera

Den här knappen är en navigeringsknapp.

Stanna

Den här knappen är en navigeringsknapp.

Förskott

Den här knappen är en navigeringsknapp.

Lägg till en favorit

Med den här knappen kan du registrera en webbadress.

Redigera ett bokmärke

Med den här knappen kan du ändra en sparad webbadress.

Ta bort ett bokmärke

Använd den här knappen för att ta bort en sparad webbadress.

Automatisk navigering efter lista över Internetadresser som finns i en fil (.TXT)

Den här knappen används för att starta webbläsaren automatiskt. Programmet bläddrar sedan igenom alla webbadresser som finns i filen en efter en. Användaren har också möjlighet att besöka alla länkar som finns på sidorna i dessa internetadresser (*). Det godkända filkodningsformatet är UTF-8 eller ANSI.

(Exempel: http://www.europesoftwares1.net/default.aspx, http://www.europesoftwares2.net/default.aspx, http://www.europesoftwares3.net/default.aspx, http://www.europesoftwares4.net/default.aspx)

Automatisk navigering efter nummerserie

Detta antal definieras av ett minimivärde, ett maxvärde och ett steg, samt navigeringsläget (JAVASCRIPT eller HTML). Automatisk navigering fungerar inte i alla fall och på vilken webbplats som helst!

(Exempel: http://www.europesoftwares.net/default.aspx?N=%NUMBER % från 1 till 10 med steget 1)

Att spara

Med den här knappen kan du spara listan över e-postmeddelanden som extraherats från de besökta webbsidorna i en textfil.

Alternativ

I den här menyn kan du välja språk och stil för programmet. Den innehåller också en lista över undantag för filtillägg för automatisk navigering av programvaran (PDF, TXT, DOC, XLS, ...). När tillägget sparas i den här listan ignorerar programmet länken, vilket förhindrar att filen öppnas och att automatisk surfning stoppas.

Köpa en licens

I den här menyn kan du köpa en licens för programvaran.

Ladda ner den senaste versionen

Med den här menyn kan du ladda ner den senaste versionen av programvaran.

Om

I den här menyn kan du kontakta ägaren av licensen för att använda programvaran.

Hjälp

Använd den här menyn för att visa den här sidan.