OFFICIELLA VERSIONER: På grund av de många åtkomsterna till våra servrar har de gamla versionerna av programvaran inaktiverats. För att fortsätta använda vår programvara måste du installera den senaste versionen!

Online-hjälp

EasyBackup
» Shareware
» Java, XML

DE OLIKA MENYERNA
Spara (X)
Spara och stäng av (X)
Ersätt (X)
Ersätt och stäng av (X)
Säkerhetskopiering vid start
Lägga till en säkerhetskopia
Lista över säkerhetskopior
Logg för senaste säkerhetskopiering
Senaste återställningslogg
Stil & Språk
Hjälp
Om
Att lämna
Vanliga frågor och svar
Videor / Tutorials
Denna programvara låter dig ta säkerhetskopior av filer och mappar och sedan återställa dem till sin ursprungliga plats. Säkerhetskopiering görs, företrädesvis på externa stöd (USB-minne, SDRAM, extern hårddisk etc.). Användaren har 3 sätt att spara data: när programmet startar, när datorn stängs av eller när han vill när som helst.

DE OLIKA MENYERNA

Spara (X)

Med den här funktionen kan du göra en säkerhetskopia av valda data: filer som har ändrats ersätts, nya filer läggs till.

Spara och stäng av (X)

Den här funktionen säkerhetskopierar valda data och stänger av datorn i slutet av säkerhetskopieringen.

Ersätt (X)

Med den här funktionen kan du radera och sedan spara valda data. Det är lämpligt att byta ut all data var 7:e dag eller så.

Ersätt och stäng av (X)

Med den här funktionen kan du radera data, sedan säkerhetskopiera valda data och stänga av datorn när säkerhetskopian skrivs över.

Säkerhetskopiering vid start

Med den här funktionen kan du börja säkerhetskopiera valda data när du startar programmet.

Lägga till en säkerhetskopia

Med den här funktionen kan du ställa in en säkerhetskopia. Användaren har flera alternativ och kan välja att spara data antingen i en mapp, i ett arkiv (i ZIP-format) eller i ett krypterat och lösenordsskyddat arkiv. Användaren har möjlighet att filtrera mapparna och tilläggen för de filer som ska säkerhetskopieras om så önskas.

Lista över säkerhetskopior

Med den här funktionen kan du visa alla säkerhetskopior, ändra dem och utföra en återställning. I det här fönstret har användaren möjlighet att:

• Lägga till en säkerhetskopia
  • Redigera en säkerhetskopia
  • Ta bort en säkerhetskopia
  • Att spara; Spara det markerade objektet med musen
  • Spara (X): Säkerhetskopiera markerade objekt
  • säkerhetskopiera alla: säkerhetskopiera alla objekt
  • Ersätt: Ersätt säkerhetskopian av det markerade objektet med musen
  • Ersätt (X): Ersätt säkerhetskopian av de markerade objekten
  • Ersätt alla: Ersätt säkerhetskopian av alla objekt
  • Ersätt **: Ersätt säkerhetskopian av det valda objektet med musen till en specifik mapp (i fallet med en ytterligare exceptionell säkerhetskopiering)
  • Ersätt (X)**: Ersätt säkerhetskopian av de valda objekten till en specifik mapp (i fallet med en ytterligare exceptionell säkerhetskopiering)
  • Ersätt alla**: Ersätt säkerhetskopian av alla objekt till en specifik mapp (i händelse av en ytterligare exceptionell säkerhetskopiering)
  • Återställ: Återställ säkerhetskopian av det valda objektet med musen
  • Återställ (X): Återställ säkerhetskopian av de valda objekten
  • Återställ alla: Återställ säkerhetskopian av alla objekt
Logg för senaste säkerhetskopiering

Med den här funktionen kan du visa loggen för den senaste säkerhetskopieringen.

Senaste återställningslogg

Med den här funktionen kan du visa loggen för den senaste återställningen.

Stil & Språk

Med den här funktionen kan du ändra programvarans språk och stil.

Hjälp

Denna funktion används för att visa denna hjälp.

Om

Med den här funktionen kan du se programvaruversionen och ägaren av användarlicensen.

Att lämna

Med den här funktionen kan du avsluta programmet.

Vanliga frågor och svar

En fil som öppnas av ett annat program kan inte sparas. Arkiv (i ZIP-format) är standard: det kan öppnas av alla program som stöder detta format.