OFFICIËLE VERSIES: Vanwege de vele toegangen tot onze servers zijn de oude versies van de software gedeactiveerd. Om onze software te blijven gebruiken, moet u de nieuwste versie installeren!

Online hulp

EmailChecker5Basic
» Shareware
» Java, XML

De verschillende menu's
Open een e-mailclient
E-mailaccounts opvragen
Instellingen voor e-mailaccounts
Accountinstellingen voor spamomleiding
Instellingen voor e-mailclient
Andere instellingen
Frequentie van accountonderzoek
Email klant
Berichtkoppen
Spambeheer
Verbindingsfouten afhandelen
Anti spam
Meest gestelde vragen
Video's / Tutorials
Deze software is een zeer praktisch hulpprogramma voor het opvragen van e-mailaccounts. Deze tool raadpleegt mailboxen, filtert spam, stuurt bepaalde e-mails volgens een criterium door naar andere e-mailadressen en beschikt bovendien over een automatische responder.

Deze tool raadpleegt op regelmatige tijdstippen maximaal 5 e-mailaccounts en kan berichtkoppen herstellen. Om deze software te gebruiken, configureert u eenvoudig de e-mailaccounts en de e-mailclient die u wilt gebruiken.

De verschillende menu's

Open een e-mailclient

Met dit menu kunt u uw e-mailclient starten.

E-mailaccounts opvragen

Met dit menu kunt u een raadpleging van e-mailaccounts starten.

Instellingen voor e-mailaccounts

Met dit menu kunt u maximaal 5 e-mailaccounts configureren.

Voorbeelden:

Negen :

• Pop-server: pop.neuf.fr
  • Account: christianlacroix@neuf.fr
  • Poort: 110
  • Wachtwoord: *******
Tele2:

• Pop-server: pop.tele2.fr
  • Account: christianlacroix@tele2.fr
  • Haven: 587
  • Wachtwoord: *******
Yahoo:

• Pop-server: pop.mail.yahoo.fr
  • Rekening: christianlacroix
  • Poort: 110
  • Wachtwoord: *******
Accountinstellingen voor spamomleiding

Met dit menu kunt u het account configureren dat wordt gebruikt om spam op te slaan.

Instellingen voor e-mailclient

Met dit menu kunt u de e-mailclient configureren. De gebruiker moet het volledige pad van de applicatie invoeren. Het invoeren van het pad van uw e-mailclient wordt gebruikt om deze te starten.

Voorbeelden:

• OUTLOOK => c:\....\outlook.exe
  • OUTLOOK EXPRESS: c:\....\msimn.exe
Andere instellingen

Met dit menu kunt u eerst de taal en stijl van de applicatie kiezen. Aan de andere kant kan de gebruiker verschillende parameters kiezen:

Frequentie van accountonderzoek

Deze instelling bepaalt het pollinginterval voor e-mailaccounts. De waarde ervan wordt uitgedrukt in minuten. (3-5)

Email klant

• Openen wanneer nieuwe berichten binnenkomen: Met deze instelling kan de applicatie de e-mailclient automatisch starten als het minimumaantal berichten is bereikt.
  • Bevestiging: deze instelling vormt een aanvulling op de vorige instelling door een bevestigingsbericht weer te geven voordat de e-mailclient automatisch wordt geopend.
Berichtkoppen

• Toon berichtkoppen: Toont berichtkoppen met regelmatige tussenpozen.
  • Alleen als er nieuwe berichten binnenkomen: toont berichtkoppen als er nieuwe berichten binnenkomen.
  • Piep: hoorbare waarschuwing bij het weergeven van berichtkoppen.
Spambeheer

• Niet verwijderen, omleiden: De gebruiker heeft de mogelijkheid om spam door te sturen naar een bepaalde mailbox. De gebruiker heeft vervolgens de mogelijkheid om de e-mails te controleren voordat ze worden verwijderd. U kunt deze functie gebruiken om nieuwe zoekwoorden te testen.
Verbindingsfouten afhandelen

• Geen berichten weergeven: Soms kan de applicatie geen verbinding maken met de e-mailaccounts die moeten worden gedesinfecteerd. Deze status genereert een foutmelding. De gebruiker kan deze foutmeldingen verwijderen. Het wordt aanbevolen om deze optie eerst uit te schakelen om te controleren of de e-mailaccounts correct zijn geconfigureerd.
Anti spam

• Met dit menu kunt u filters maken voor het verwijderen van berichten die op de mailserver aanwezig zijn. Regels zijn filters die berichten verwijderen waarvan de criteria worden gedetecteerd in de afzender, ontvanger, onderwerp en inhoud van het bericht.
Meest gestelde vragen