OFFICIELLA VERSIONER: På grund av de många åtkomsterna till våra servrar har de gamla versionerna av programvaran inaktiverats. För att fortsätta använda vår programvara måste du installera den senaste versionen!

Online-hjälp

EmailChecker5Basic
» Shareware
» Java, XML

De olika menyerna
Öppna e-postklienten
Fråga e-postkonton
E-postkontoinställningar
Spam Redirect Kontoinställningar
E-postklientinställningar
Andra inställningar
Kontoavröstningsfrekvens
E-postklient
Meddelanderubriker
Spamhantering
Hantera anslutningsfel
Anti Spam
De vanligaste frågorna
Videor / Tutorials
Denna programvara är ett mycket praktiskt verktyg för att söka efter e-postkonton. Det här verktyget konsulterar brevlådor, filtrerar skräppost, omdirigerar vissa e-postmeddelanden enligt ett kriterium till andra e-postadresser och har även ett automatiskt svar.

Det här verktyget konsulterar upp till 5 e-postkonton med jämna mellanrum och kan återställa meddelanderubriker. För att använda den här programvaran, konfigurera helt enkelt e-postkontona, såväl som e-postklienten du vill använda.

De olika menyerna

Öppna e-postklienten

Den här menyn låter dig starta din e-postklient.

Fråga e-postkonton

Den här menyn låter dig starta en konsultation av e-postkonton.

E-postkontoinställningar

Den här menyn låter dig konfigurera upp till 5 e-postkonton.

Exempel:

Nio :

• Popserver: pop.neuf.fr
  • Konto: christianlacroix@neuf.fr
  • Hamn: 110
  • Lösenord : *******
Télé2:

• Popserver: pop.tele2.fr
  • Konto: christianlacroix@tele2.fr
  • Hamn: 587
  • Lösenord : *******
Yahoo:

• Popserver: pop.mail.yahoo.fr
  • Konto: christianlacroix
  • Hamn: 110
  • Lösenord : *******
Spam Redirect Kontoinställningar

Den här menyn låter dig konfigurera kontot som ska användas för att lagra skräppost.

E-postklientinställningar

Den här menyn låter dig konfigurera e-postklienten. Användaren måste ange hela sökvägen till applikationen. Att ange sökvägen till din e-postklient används för att starta den.

Exempel:

• OUTLOOK => c:\....\outlook.exe
  • OUTLOOK EXPRESS: c:\....\msimn.exe
Andra inställningar

Denna meny låter dig först välja språk och stil för applikationen. Å andra sidan kan användaren välja olika parametrar:

Kontoavröstningsfrekvens

Den här inställningen bestämmer avfrågningsintervallet för e-postkonton. Dess värde uttrycks i minuter. (3-5)

E-postklient

• Öppna när nya meddelanden kommer: Den här inställningen tillåter applikationen att automatiskt starta e-postklienten om det minsta antalet meddelanden nås.
  • Bekräftelse: Den här inställningen kompletterar den tidigare inställningen genom att visa ett bekräftelsemeddelande innan e-postklienten öppnas automatiskt.
Meddelanderubriker

• Visa meddelanderubriker: Visar meddelanderubriker med jämna mellanrum.
  • Endast när nya meddelanden kommer: Visar meddelanderubriker när nya meddelanden kommer.
  • Pip: hörbar varning när meddelanderubriker visas.
Spamhantering

• Ta inte bort, omdirigera: Användaren har möjlighet att omdirigera skräppost till en viss brevlåda. Användaren har då möjlighet att kontrollera e-postmeddelandena innan de raderas. Du kan använda den här funktionen för att testa nya sökord.
Hantera anslutningsfel

• Visa inte meddelanden: Ibland kan programmet inte ansluta till de e-postkonton som ska desinficeras. Detta tillstånd genererar ett felmeddelande. Användaren kan ta bort dessa felmeddelanden. Det rekommenderas att avmarkera det här alternativet först för att kontrollera att e-postkontona är korrekt konfigurerade.
Anti Spam

• Den här menyn låter dig skapa filter för att radera meddelanden som finns på e-postservern. Regler är filter som tar bort meddelanden vars kriterier upptäcks i meddelandets avsändare, mottagare, ämne och innehåll.