OFFICIËLE VERSIES: Vanwege de vele toegangen tot onze servers zijn de oude versies van de software gedeactiveerd. Om onze software te blijven gebruiken, moet u de nieuwste versie installeren!

Online hulp

QuickHelp
» Shareware
» Java, XML

DE VERSCHILLENDE MENU'S
Onderzoek
Tekst toevoegen
Keuze van de database
Tong
Stijl
Datum notatie
Help
Over
Download de nieuwste versie
Vertrekken
Veelgestelde vragen
Video's / Tutorials
Deze software is zeer praktisch en gemakkelijk te gebruiken. Het maakt het mogelijk om naar believen een grote reeks teksten te reproduceren, die vervolgens in verschillende toepassingen kunnen worden geplakt. Het maakt het ook mogelijk om informatie naar believen op te slaan en op te halen, zoals een database. Deze software ondersteunt de gebruiker effectief bij bijvoorbeeld dagelijkse ondersteuningstaken.

DE VERSCHILLENDE MENU'S

Onderzoek

Met deze optie kunt u naar een bepaalde tekst zoeken. De gebruiker moet een reeks trefwoorden invoeren (gescheiden door een spatie). De software geeft vervolgens een lijst weer met berichten die deze trefwoorden bevatten. Het heeft dan 5 mogelijkheden: geef het bericht weer op het scherm, zet de tekst op het klembord (om het in een andere applicatie te plakken), start een webpagina in uw standaardbrowser, open een bestand met uw standaardapplicatie of verwijder de opname.

Tekst toevoegen

Met deze optie kunt u tekst toevoegen.

Keuze van de database

Met deze optie kunt u de database selecteren die u wilt gebruiken. Standaard is de gebruikte database lokaal. In het geval van netwerkcomputers kunnen gebruikers een gemeenschappelijke database gebruiken. Om dit te doen, installeert u eenvoudig de database in een gedeelde map of op een toegewezen schijf en selecteert u deze database vervolgens in de software.

Tong

Met deze optie kunt u de taal van de software selecteren.

Stijl

Met deze optie kunt u de stijl van de software selecteren.

Datum notatie

Met deze optie kunt u het formaat van de datums van de software selecteren.

Help

Met deze optie wordt deze hulp weergegeven.

Over

Met deze optie kunt u de softwareversie en licentiehouder bekijken.

Download de nieuwste versie

Met deze optie kunt u zien of er een nieuwe versie van de software beschikbaar is.

Vertrekken

Met deze optie wordt de software afgesloten.