OFFICIËLE VERSIES: Vanwege de vele toegangen tot onze servers zijn de oude versies van de software gedeactiveerd. Om onze software te blijven gebruiken, moet u de nieuwste versie installeren!

Online hulp

EasyIconMaker
» Shareware
» Java, XML

Zijbalk
Naar links gaan
Naar rechts gaan
Draaien
Spiegel
Overgaan
Naar beneden verplaatsen
In- en uitzoomen +
Zoom-
Rekstok
Nieuw
Openen
Record
Opslaan als
Afdrukken
Beeldformaat
Grijs
Lichter / donkerder maken
Een kleur wijzigen
Batchverwerking
Stijl en taal
Download de nieuwste versie
Over
Help
Veelgestelde vragen
Video's / Tutorials
Maak je eigen iconen met een simpele muisbeweging! Opmerkingen: De gebruiker kan de hele tekening schilderen door SHIFT ingedrukt te houden voordat hij een kleur selecteert + KLIK MET DE RECHTERMUISKNOP op de kleur. Het kan ook de laatste wijziging van de tekening ongedaan maken met een simpele KLIK MET DE RECHTERMUISKNOP.

De gebruiker heeft een reeks kleuren die kunnen worden aangepast vanuit een kleurenpalet (KLIK MET DE RECHTERMUISKNOP op de kleur om de kleur te wijzigen). De gebruiker heeft ook een reeks kleuren die kunnen worden aangepast op basis van de bestaande tekening. (RECHTSKLIK op de kleur en kies dan een punt op de tekening)

Zijbalk

Naar links gaan

Met deze knop wordt het pictogram naar links verplaatst.

Naar rechts gaan

Met deze knop wordt het pictogram naar rechts verplaatst.

Draaien

Deze knop draait het icoon 90 graden.

Spiegel

Deze knop keert het pictogram om als een spiegel.

Overgaan

Met deze knop wordt het pictogram naar boven verplaatst.

Naar beneden verplaatsen

Met deze knop wordt het pictogram naar beneden verplaatst.

In- en uitzoomen +

Met deze knop wordt het pictogram vergroot.

Zoom-

Met deze knop wordt het pictogram geminimaliseerd.

Rekstok

Nieuw

Selecteer deze optie als u een leeg pictogram wilt maken.

Openen

Selecteer deze optie als u een bestaand pictogrambestand wilt openen.

Record

Selecteer deze optie als je je creatie wilt opslaan

Opslaan als

Selecteer deze optie als je je creatie onder een andere naam in een van de formaten wilt opslaan.

Afdrukken

Selecteer deze optie wanneer u de tekening wilt afdrukken.

Beeldformaat

Selecteer deze optie als u de grootte van de uitvoerafbeelding wilt wijzigen.

Grijs

Selecteer deze optie als u het uiterlijk van uw tekening wilt wijzigen in grijstinten.

Lichter / donkerder maken

Selecteer deze optie als u uw tekening lichter of donkerder wilt maken.

Een kleur wijzigen

Selecteer deze optie als u een kleur (met of zonder de omgeving) in de tekening wilt wijzigen.

Batchverwerking

Selecteer deze optie als u pictogrammen in grote aantallen wilt maken.

Stijl en taal

Selecteer deze optie als u de taal, stijl en notatie van de datum van de software wilt wijzigen.

Download de nieuwste versie

Selecteer deze optie als u wilt controleren of er een nieuwe versie van de software beschikbaar is.

Over

Selecteer deze optie als u de eigenaar van de licentie en de softwareversie wilt bekijken.

Help

Selecteer deze optie als u deze Help wilt weergeven.