OFFICIELLA VERSIONER: På grund av de många åtkomsterna till våra servrar har de gamla versionerna av programvaran inaktiverats. För att fortsätta använda vår programvara måste du installera den senaste versionen!

Online-hjälp

EasyIconMaker
» Shareware
» Java, XML

Lateral bar
Flytta vänster
Flytta höger
Sväng
Spegel
Flytta upp
Flytta ner
Zooma +
Zooma -
Horisontell stång
Ny
Öppen
Spara
Spara som
Att skriva ut
Bildstorlek
Ställ in på Grå
Ljusare / mörkare
Ändra en färg
Satsvis bearbetning
Stil och språk
Ladda ner den senaste versionen
Handla om
Hjälp
De vanligaste frågorna
Videor / Tutorials
Skapa dina egna ikoner med ett enkelt musdrag! Noteringar: Användaren kan måla hela ritningen genom att hålla ned SHIFT innan du väljer en färg + HÖGERKLICKA på färgen. Han kan också avbryta den senaste ändringen av ritningen genom ett enkelt HÖGERKLICK.

Användaren har en serie färger som kan anpassas från en färgpalett (HÖGERKLICKA på färgen för att ändra färg). Användaren har också en serie färger som kan anpassas från den befintliga designen. (HÖGERKLICKA på färgen och välj sedan en punkt på ritningen)

Lateral bar

Flytta vänster

Denna knapp flyttar ikonen till vänster.

Flytta höger

Denna knapp flyttar ikonen till höger.

Sväng

Denna knapp roterar ikonen 90 grader.

Spegel

Den här knappen inverterar ikonen som en spegel.

Flytta upp

Denna knapp flyttar ikonen uppåt.

Flytta ner

Denna knapp flyttar ikonen nedåt.

Zooma +

Denna knapp förstorar ikonen.

Zooma -

Den här knappen minimerar ikonen.

Horisontell stång

Ny

Välj det här alternativet om du vill skapa en tom ikon.

Öppen

Välj det här alternativet om du vill öppna en befintlig ikonfil.

Spara

Välj det här alternativet om du vill spara din skapelse

Spara som

Välj det här alternativet om du vill spara din skapelse under ett annat namn i ett av formaten.

Att skriva ut

Välj det här alternativet när du vill skriva ut ritningen.

Bildstorlek

Välj det här alternativet när du vill ändra storleken på utdatabilden.

Ställ in på Grå

Välj det här alternativet när du vill ändra utseendet på din gråskaleteckning.

Ljusare / mörkare

Välj det här alternativet när du vill göra din teckning ljusare eller mörkare.

Ändra en färg

Välj det här alternativet när du vill ändra en färg (med eller utan omgivning) i ritningen.

Satsvis bearbetning

Välj det här alternativet när du vill skapa ett stort antal ikoner.

Stil och språk

Välj det här alternativet när du vill ändra språk, stil och datumformat för programvaran.

Ladda ner den senaste versionen

Välj det här alternativet när du vill kontrollera om en ny version av programvaran är tillgänglig.

Handla om

Välj det här alternativet när du vill se licensägaren och programvaruversionen.

Hjälp

Välj det här alternativet när du vill visa denna hjälp.