OFFICIELLA VERSIONER: På grund av de många åtkomsterna till våra servrar har de gamla versionerna av programvaran inaktiverats. För att fortsätta använda vår programvara måste du installera den senaste versionen!

Online-hjälp

FastEmailer
» Shareware
» Java, XML

Procedur för att starta en e-postkampanj
1) Skapa en ny databas
2) Importera e-postadresser till databasen
3) Valfritt: Ta bort dubbletter från databasen
4) Redigera din e-post i textformat eller HTML-format med eller utan b
5) Valfritt: Sortera dina data, gruppera, avgruppera.
6) Schemalägg eller starta ditt e-postmeddelande direkt.
Procedur för att ta emot returnerade e-postmeddelanden
1) Konfigurera inställningarna för e-postmottagning korrekt.
2) Aktivera mottagning av e-post.
3) Fyll i sökorden
Menyn Filer
Skapa en ny databas
Välj en databas
Att lämna
Datameny
Importera data
Lägg till data i en grupp
Radera all data
Sök med flera kriterier
Återställ all data
Eliminera dubbletter från databasen
Gruppmenyn
Lägg till en grupp
Ta bort en grupp
Dela upp en grupp i undergrupper alfabetiskt
Dela upp en grupp i undergrupper efter serie
Dela upp en grupp i undergrupper enligt stad
Dela upp en grupp i undergrupper enligt avdelningen
Dela upp en grupp i undergrupper enligt postnummer
Återställ en grupp
Återställ bekräftelsekriterium
Återställ lästa och olästa kriterier
E-postmeny
Lägg till e-post
Redigera ett e-postmeddelande
Ta bort ett e-postmeddelande
Skicka-menyn
Utskick
Behandlingsmeny
Skapa en behandling
Ta bort en behandling
Starta om sequencern
Receptionsmeny
Ta emot mejl
Undersökningar
Alternativmeny
inställningar
Stil och språk
De vanligaste frågorna
Videor / Tutorials
Denna programvara används för att skapa e-postkampanjer.

Procedur för att starta en e-postkampanj

1) Skapa en ny databas

För att starta en e-postkampanj måste du skapa en databas där e-postadressdata kommer att lagras.

2) Importera e-postadresser till databasen

Dina uppgifter måste finnas i textfiler.

3) Valfritt: Ta bort dubbletter från databasen

Denna operation eliminerar e-postadresser som importerats flera gånger och behåller endast en.

4) Redigera din e-post i textformat eller HTML-format med eller utan bilaga

Du kan lägga till bilder, länkar och många andra funktioner i din e-post.

5) Valfritt: Sortera dina data, gruppera, avgruppera.

Du har flera alternativ för att gruppera eller dela upp dina data, beroende på mängden data, i alfabetisk ordning, etc.

6) Schemalägg eller starta ditt e-postmeddelande direkt.

Du har två alternativ för att skicka din e-post: omedelbart eller försenat. Uppskjuten bearbetning är mycket användbar vid lansering av en stor e-postkampanj eftersom bearbetningen kan schemaläggas på natten. E-postinställningarna du vill använda måste ha angetts i förväg.

De olika uppgifterna måste separeras med semikolon eller tabbar och måste organiseras i en enda post per rad i textfilen. Data måste alltid tillhöra en grupp.

Procedur för att ta emot returnerade e-postmeddelanden

1) Konfigurera inställningarna för e-postmottagning korrekt.

Du måste ange inloggningsuppgifter för ditt e-postkonto.

2) Aktivera mottagning av e-post.

Markera bara ett alternativ i inställningarna.

3) Fyll i sökorden

Returer kan vara av 4 olika typer: automatisk avanmälan, leveransbekräftelse, läsbekräftelse, icke-läsbekräftelse. Dessa meddelanden upptäcks genom att identifiera ett nyckelord i ämnet för meddelandet. Programvaran upptäcker dessa nyckelord i ämnet för e-postmeddelanden och räknar dem. Principen är densamma för redovisning under en undersökning med det sökord du väljer.

Menyn Filer

Skapa en ny databas

Låter dig skapa en ny databas. Denna databas innehåller olika data inklusive e-postadresser. Du kan skapa hur många databaser du vill. Databaserna är av typen MICROSOFT ACCESS, lösenordet är "clx". Om du har MICROSOFT ACCESS-applikationen kan du infoga data genom att helt enkelt kopiera och klistra in.

Välj en databas

Låter dig välja en annan databas än den aktiva.

Att lämna

Låter dig stänga programmet.

Datameny

Importera data

Denna meny låter dig importera data från en fil. Godkända avgränsare är tabbar och semikolon (Format bättre känt som CSV EXCEL).

För det är det nödvändigt:

• 1) Ange eller välj sökvägen till en fil som ska importeras.
  • 2) Valfritt: Markera rutan "LOTS" om du vill bearbeta alla filer i katalogen.
  • 3) Skapa eller välj en grupp som ska innehålla den importerade informationen. Vid batchbearbetning kommer gruppnamnet att vara namnet på den importerade filen.
  • 4) Ange fälten som motsvarar data som ska importeras efter den första raden i filen. Du kan trycka på knappen för att uppdatera data så många gånger du vill.
Alternativet "hoppa över första posten" måste vara markerat om filen som ska importeras innehåller kolumnnamnen i början av filen.

Lägg till data i en grupp

Med den här menyn kan du manuellt mata in en post i databasen.

Radera all data

Låter dig ta bort all data från databasen (grupper, data).

Sök med flera kriterier

Låter dig välja data enligt specifika kriterier.

Från detta urval av data är det möjligt att:

• Överför inspelningar till inlämning.
  • Exportera poster till en ny XML-databas.
  • Redigera den aktuella posten.
  • Radera den aktuella posten.
#**: användaren kan endast ange början av hela kriteriet om så önskas.

*#*: användaren kan endast ange en del (vid valfri position) av hela kriteriet, om så önskas.

Återställ all data

Denna meny låter dig återställa data. Under en e-postkampanj kontrolleras alla e-postmeddelanden som skickas till en given adress i databasen. Detta gör att du kan undvika att skicka flera e-postmeddelanden till samma adress i samma kampanj.

Eliminera dubbletter från databasen

Låter dig ta bort dubbletter av e-postmeddelanden i hela databasen.

Gruppmenyn

Lägg till en grupp

Denna meny låter dig skapa datagrupper eller grupper av datagrupper.

Ta bort en grupp

Den här menyn låter dig ta bort en grupp och alla data som den innehåller. Om det bara är en grupp med grupper tas bara den högsta nivån bort.

Dela upp en grupp i undergrupper alfabetiskt

Låter dig dela upp data i undergrupper.

Dela upp en grupp i undergrupper efter serie

Låter dig dela upp data i undergrupper.

Dela upp en grupp i undergrupper enligt stad

Låter dig dela upp data i undergrupper.

Dela upp en grupp i undergrupper enligt avdelningen

Låter dig dela upp data i undergrupper.

Dela upp en grupp i undergrupper enligt postnummer

Låter dig dela upp data i undergrupper.

Återställ en grupp

Denna meny låter dig återställa data för en grupp. Under en e-postkampanj kontrolleras alla e-postmeddelanden som skickas till en given adress i databasen. Detta gör att du kan undvika att skicka flera e-postmeddelanden till samma adress i samma kampanj.

Återställ bekräftelsekriterium

Låter dig återställa bekräftelsekriteriet för hela databasen.

Återställ lästa och olästa kriterier

Låter dig återställa de lästa och olästa kriterierna för hela databasen.

E-postmeny

E-postmeddelanden kan skickas i text- eller html-format.

Lägg till e-post

Den här menyn låter dig skapa ett e-postmeddelande med bilagor. E-postmeddelanden skapas i vanlig text. Texten kan berikas med taggar som kommer att ersättas av motsvarande texter när du skickar e-postmeddelandet.

Redigera ett e-postmeddelande

Denna meny låter dig ändra ett redan skapat e-postmeddelande. Valet av e-postmeddelandet görs från dess ämne.

Ta bort ett e-postmeddelande

Den här menyn låter dig radera ett e-postmeddelande.

Skicka-menyn

Utskick

Den här menyn låter dig starta e-postkampanjen.

För det är det nödvändigt:

• 1) Välj en tidigare inmatad e-post.
  • 2) Välj de e-postmeddelanden som du vill skicka e-postmeddelandet till.
  • 3) Tryck på SÄND
Användaren kan när som helst avbryta den pågående operationen och återuppta den senare.

Behandlingsmeny

Skapa en behandling

Låter dig skapa försenad e-postsändning.

Ta bort en behandling

Låter dig ta bort en behandling.

Starta om sequencern

Låter dig starta om sequencern när den har stoppats av användaren under en behandling.

Receptionsmeny

Ta emot mejl

Låter dig hämta information från e-postmeddelanden som returneras av e-postmottagare. När denna funktion är aktiverad uppdaterar den informationen om läst, oläst, prenumerationsstopp och bekräftelse.

Fall av automatisk avregistrering:

Syntax för ämnet för det returnerade e-postmeddelandet: STOPP XXXXXXXXXXXX@XXXXXXXXXXX.XXX

Undersökningar

Låter dig skapa enkäter. Enkäter räknas genom att identifiera ett valfritt nyckelord i ämnet för e-postmeddelandet vid mottagandet. Det är klart att du måste göra en begäran i e-postmeddelandet om att svara med nyckelordet som valts i det returnerade e-postmeddelandet.

Alternativmeny

inställningar

Den här menyn innehåller alternativ för e-post. Användaren måste först ange dessa uppgifter innan e-postfunktionen kan användas.

Stil och språk

Den här menyn låter dig ändra språket och ändra stilen på programmet.