OFFICIËLE VERSIES: Vanwege de vele toegangen tot onze servers zijn de oude versies van de software gedeactiveerd. Om onze software te blijven gebruiken, moet u de nieuwste versie installeren!

Online hulp

SpySound / SpySoundPro
» Shareware
» Java, XML

1) HET SERVERDEEL
Start de server
Stop de server
Automatische serverstart
Poortconfiguratie
Wachtwoord wijzigen
Automatische IP-verzending per e-mail
Taal
Stijl
Hulp
Over
Download de nieuwste versie
Verlaten
A) Bijlage: HIDDEN-modus
B) Bijlage: De microfoon
C) Bijlage: De camera
2) HET KLANTENDEEL
Bekijk het bureaublad op afstand
Openen
Bekijk de camera op afstand (alleen SpySoundPro)
Taal en stijl
Hulp
Over
A) Bijlage: Koptelefoons
Meest gestelde vragen
Video's / Tutorials
Met deze software kunt u naar het geluid luisteren dat door de microfoon wordt uitgezonden en het bureaublad van een computer bekijken vanaf een andere computer wanneer deze beide is verbonden met internet of een lokaal netwerk (SpySoundPro bevat ook de camera van de externe computer).

De verbinding tussen het clientgedeelte en het servergedeelte komt tot stand door het IP-adres en de poort van het servergedeelte in het clientgedeelte in te voeren. Geluiden kunnen in een bestand worden opgeslagen. Van het op afstand bekeken bureaublad kan een foto worden gemaakt en in een bestand worden opgeslagen.

1) HET SERVERDEEL

Het servergedeelte is beveiligd met een 4-cijferige toegangscode. Deze standaardcode is 0000.

Start de server

Met dit menu kunt u de overdracht van de server naar de client starten.

Stop de server

Met dit menu kunt u de overdracht van de server naar de client stoppen.

Automatische serverstart

Met dit menu kunt u de verzending naar de client starten wanneer de toepassing start.

Poortconfiguratie

Met dit menu kunt u de transmissiepoort van de computer configureren. Dit poortnummer moet overeenkomen met het poortnummer van de clientzijde. Dit nummer is standaard 48000.

Wachtwoord wijzigen

De toegang tot de server is beveiligd met een wachtwoord. Via dit menu kunt u deze toegangscode wijzigen. De toegangscode bestaat uit 4 cijfers en is vereist tijdens het inloggen van de klant.

Automatische IP-verzending per e-mail

Met dit menu kunt u een essentiële functie activeren in het geval dat het IP-adres van de externe server regelmatig verandert. Als het IP-adres verandert, verzendt de software het nieuwe IP-adres per e-mail.

Taal

Met dit menu kunt u de taal van de toepassing selecteren.

Stijl

Met dit menu kunt u de stijl van de toepassing selecteren.

Hulp

Dit menu geeft deze hulp weer.

Over

Met dit menu kunt u de versie en licentie-eigenaar van de software bekijken.

Download de nieuwste versie

In dit menu kunt u zien of er een nieuwe versie van de software beschikbaar is.

Verlaten

Met dit menu kunt u de software afsluiten.

A) Bijlage: HIDDEN-modus

Het is mogelijk om de server in de HIDDEN-modus te gebruiken. In deze specifieke modus kan de server op een verborgen manier werken, dat wil zeggen zonder een startscherm of pictogram in de taakbalk.

Om dit te doen, moet u een parameter toevoegen aan de opdrachtregel voor het starten van de server (voorbeeld van het instellen van de startsnelkoppeling onder WINDOWS):

C:\Windows\system32\javaw.exe -jar"C:\EuropeSoftwares\SpySound\SpySoundserver.jar" wordt C:\Windows\system32\javaw.exe -jar"C:\EuropeSoftwares\SpySound\SpySoundserver.jar" - verborgen

Procedure voor het instellen van de VERBORGEN modus

• 1) Configureer de servercommunicatiepoort (standaard is deze waarde 48000).
  • 2) Zoek het IP-adres van de servercomputer (Let op: bij bepaalde providers verandert het IP-adres elke drie uur. U moet de nieuwe waarde kennen om verbinding te kunnen blijven maken met de server).
  • 3) Vink het vakje aan voor automatisch opstarten van de server.
  • 4) Afsluiten.
  • 5) Voeg de parameter -hidden toe aan de snelkoppeling voor het starten van de server.
  • 6) Start de server opnieuw op of plaats de snelkoppeling in het opstartmenu van de computer en start de computer opnieuw op.
Aandacht :

De server kan dan alleen worden gestopt door de computer uit te schakelen of het proces te beëindigen. Bij een herstart moet je uiteraard de snelkoppeling uit het startmenu van de computer verwijderen.

B) Bijlage: De microfoon

Er moet een microfoon zijn aangesloten op de computer waarop de server staat. Het microfoonopnameniveau wordt geconfigureerd in de systeemopties. Als de applicatie geen microfoongeluiden kan afspelen, wordt deze functie automatisch uitgeschakeld.

C) Bijlage: De camera

Er moet een camera zijn aangesloten op de computer waarop de server staat. Als de applicatie geen beelden van de camera kan lezen, wordt deze functie automatisch uitgeschakeld.

2) HET KLANTENDEEL

Om verbinding te maken met de externe server is het nodig dat u de 4-cijferige toegangscode kent.

Bekijk het bureaublad op afstand

Dit menu opent het bureaubladweergavevenster van de externe computer. De gebruiker moet het pad invoeren waar alle foto's van het externe bureaublad zijn opgeslagen.

Openen

Dit menu opent een bestandsverkenner die rechtstreeks naar opgeslagen externe bureaubladfoto's verwijst.

Bekijk de camera op afstand (alleen SpySoundPro)

Dit menu opent het cameravenster van de externe computer.

Taal en stijl

Met dit menu kunt u de applicatietaal en applicatiestijl selecteren.

Hulp

Dit menu geeft deze hulp weer.

Over

Met dit menu kunt u de versie en licentie-eigenaar van de software bekijken.

A) Bijlage: Koptelefoons

Er moet een hoofdtelefoon zijn aangesloten op de computer waarop de client staat.

Meest gestelde vragen