OFFICIELLA VERSIONER: På grund av de många åtkomsterna till våra servrar har de gamla versionerna av programvaran inaktiverats. För att fortsätta använda vår programvara måste du installera den senaste versionen!

Online-hjälp

SpySound / SpySoundPro
» Shareware
» Java, XML

1) SERVERDELEN
Starta servern
Stoppa servern
Server autostart
Portkonfiguration
Ändra lösenord
Automatisk IP-sändning via e-post
Språk
Stil
Hjälp
Handla om
Ladda ner den senaste versionen
Att lämna
A) Bilaga: HIDDEN-läge
B) Bilaga: Mikrofonen
C) Bilaga: Kameran
2) KUNDDELEN
Se skrivbordet på distans
Öppen
Se kameran på distans (endast SpySoundPro)
Språk och stil
Hjälp
Handla om
A) Bilaga: Hörlurar
De vanligaste frågorna
Videor / Tutorials
Denna programvara låter dig lyssna på ljudet som sänds av mikrofonen och se skrivbordet på en dator från en annan dator när båda är anslutna till internet eller ett lokalt nätverk (SpySoundPro inkluderar även kameran på fjärrdatorn).

Kopplingen mellan klientdelen och serverdelen görs genom att ange IP-adressen samt serverdelens port i klientdelen. Ljud kan sparas till en fil. Skrivbordet som visas på distans kan tas ett foto och sparas i en fil.

1) SERVERDELEN

Serverdelen är skyddad av en 4-siffrig åtkomstkod. Denna standardkod är 0000.

Starta servern

Denna meny låter dig starta överföringen från servern till klienten.

Stoppa servern

Denna meny låter dig stoppa överföringen från servern till klienten.

Server autostart

Denna meny låter dig starta överföringen till klienten när programmet startar.

Portkonfiguration

Denna meny låter dig konfigurera datorns överföringsport. Detta portnummer måste matcha portnumret på klientsidan. Detta nummer är 48000 som standard.

Ändra lösenord

Åtkomst till servern är lösenordsskyddad. Denna meny låter dig ändra denna åtkomstkod. Åtkomstkoden består av 4 siffror och krävs vid klientinloggning.

Automatisk IP-sändning via e-post

Denna meny låter dig aktivera en viktig funktion i de fall där IP-adressen för fjärrservern ändras regelbundet. Om IP-adressen ändras skickar programvaran den nya IP-adressen via e-post.

Språk

Den här menyn låter dig välja språk för programmet.

Stil

Den här menyn låter dig välja stil för applikationen.

Hjälp

Denna meny visar denna hjälp.

Handla om

Denna meny låter dig se version och licensägare för programvaran.

Ladda ner den senaste versionen

Denna meny låter dig se om en ny version av programvaran är tillgänglig.

Att lämna

Denna meny låter dig avsluta programvaran.

A) Bilaga: HIDDEN-läge

Det är möjligt att använda servern i HIDDEN-läge. Detta speciella läge tillåter servern att fungera på ett dolt sätt, det vill säga utan en hemskärm eller ikon i aktivitetsfältet.

För att göra detta måste du lägga till en parameter till kommandoraden för serverstart (exempel på att ställa in startgenvägen under WINDOWS):

C:\Windows\system32\javaw.exe -jar"C:\EuropeSoftwares\SpySound\SpySoundserver.jar" blir C:\Windows\system32\javaw.exe -jar"C:\EuropeSoftwares\SpySound\SpySoundserver.jar" - dold

Procedur för att ställa in HIDDEN-läget

• 1) Konfigurera serverns kommunikationsport (som standard är detta värde 48000).
  • 2) Leta upp serverdatorns IP-adress (Obs: IP-adressen ändras var tredje timme hos vissa leverantörer. Du måste känna till det nya värdet för att fortsätta kunna ansluta till servern).
  • 3) Markera rutan för automatisk serverstart.
  • 4) Avsluta.
  • 5) Lägg till parametern -hidden till genvägen för serverstart.
  • 6) Starta om servern eller lägg genvägen i datorns startmeny och starta om datorn.
Observera:

Servern kan då bara stoppas genom att stänga av datorn eller avbryta processen. Du måste självklart ta bort genvägen från datorns startmeny vid en omstart.

B) Bilaga: Mikrofonen

En mikrofon måste vara ansluten till datorn som innehåller servern. Mikrofonens inspelningsnivå konfigureras i systemalternativen. Om applikationen inte kan spela upp mikrofonljud, avaktiveras denna funktion automatiskt.

C) Bilaga: Kameran

En kamera måste vara ansluten till datorn som innehåller servern. Om programmet inte kan läsa bilder från kameran avaktiveras den här funktionen automatiskt.

2) KUNDDELEN

För att ansluta till fjärrservern krävs att du känner till den 4-siffriga åtkomstkoden.

Se skrivbordet på distans

Den här menyn öppnar fjärrdatorns skrivbordsfönster. Användaren måste ange sökvägen där alla foton från fjärrskrivbordet sparas.

Öppen

Den här menyn öppnar en filutforskare som pekar direkt på sparade bilder på fjärrskrivbordet.

Se kameran på distans (endast SpySoundPro)

Den här menyn öppnar fjärrdatorns kamerafönster.

Språk och stil

Den här menyn låter dig välja applikationsspråk och applikationsstil.

Hjälp

Denna meny visar denna hjälp.

Handla om

Denna meny låter dig se version och licensägare för programvaran.

A) Bilaga: Hörlurar

Hörlurar måste vara anslutna till datorn som innehåller klienten.