OFFICIËLE VERSIES: Vanwege de vele toegangen tot onze servers zijn de oude versies van de software gedeactiveerd. Om onze software te blijven gebruiken, moet u de nieuwste versie installeren!

Online hulp

EasyDraw
» Shareware
» Java, XML

Archief
Nieuw
Voeg een solide basisvlak toe
Een laag openen vanuit een bestand
Record
Opslaan als
Sluiten
Een afbeelding uit een bestand openen
Record
Opslaan als
Sluiten
Een map met afbeeldingsbestanden openen
Sluiten
Afdrukken
Vertrekken
Uitgave
De laatste actie ongedaan maken
Voer de laatste actie opnieuw uit
Alles selecteren
Alles deselecteren
Een afbeelding van het klembord importeren
Exporteer afbeelding naar klembord
Wijzig het formaat van de afbeelding op de achtergrond
Draai de achtergrondafbeelding
Raster weergeven/verbergen
Items weergeven/verbergen
Lijst van componenten
Elementen
Kleuren
Gereedschap
Bestanden hernummeren
Het formaat van een reeks afbeeldingen wijzigen
Maak een reeks foto's
Een reeks afbeeldingen converteren
Een geanimeerde afbeelding maken
Een video samenvoegen (afbeeldingen en soundtrack)
Video
Terug
Lezen
Stoppen
Voorwaarts
Hoeveelheid tijd tussen twee frames (in milliseconden)
Opties
Teken een horizontale of verticale lijn
Afbeeldingen met beeldverhouding invoegen
Keuze van lettertype
Stijl en taal
?
Download de nieuwste versie
Help
Over
Bijlage: Dynamische tekst die aan een bestand is gekoppeld
Bijbehorende bestandsstructuur
Veelgestelde vragen
Video's / Tutorials
Zeer eenvoudige tekensoftware om annotaties te maken of hele menu's op een afbeelding te maken bij het maken van een tutorial of video. Dit hulpprogramma is een ideale aanvulling op de andere software (EuropeSoftwares Click & Capture) waarmee u screenshots of video's kunt maken. De gebruiker heeft een aantal hulpmiddelen tot zijn beschikking, zoals het tekenen van lijnen, cirkels, rechthoeken of het schrijven van teksten. Deze objecten kunnen naar wens worden verplaatst of gedraaid. Er is een speciale functie voor video waarmee u het bestand kunt dupliceren waarin de tekening is opgeslagen. Dit heeft tot gevolg dat in het geval van een video hetzelfde beeld op het scherm blijft.

Procedure:

Open gewoon een afbeeldingsbestand (BMP, JPG, GIF, PNG) of een map met afbeeldingsbestanden (BMP, JPG, GIF, PNG) en voeg geometrische vormen (EYD) en uw annotaties toe. In het geval van een reeks bestanden wijzigt de gebruiker vervolgens de map met de afbeeldingen, frame voor frame, en kan hij uiteindelijk een video of een bewegend beeld genereren.

Archief

Nieuw

Selecteer deze optie als u een nieuwe tekening wilt maken.

Voeg een solide basisvlak toe

Selecteer deze optie als u een effen achtergrond wilt toevoegen.

Een laag openen vanuit een bestand

Selecteer deze optie als u een bestand met geometrische vormen wilt openen.

Record

Selecteer deze optie als u de laag met geometrische vormen in een bestand wilt opslaan.

Opslaan als

Selecteer deze optie als u de laag met geometrische vormen wilt opslaan in een bestand met een andere bestandsnaam.

Sluiten

Selecteer deze optie als u de laag met geometrische vormen wilt sluiten.

Een afbeelding uit een bestand openen

Selecteer deze optie als u een bestand met een afbeelding wilt openen.

Record

Selecteer deze optie als u de achtergrondafbeelding in een bestand wilt opslaan.

Opslaan als

Selecteer deze optie als u de achtergrondafbeelding wilt opslaan in een bestand met een andere bestandsnaam.

Sluiten

Selecteer deze optie als u de achtergrondafbeelding wilt sluiten.

Een map met afbeeldingsbestanden openen

Selecteer deze optie als u een map met een reeks afbeeldingen wilt openen. De gebruiker heeft toegang tot een reeks navigatieknoppen om tussen de verschillende afbeeldingen in de map te schakelen. (voeg een afbeelding toe, verwijder een afbeelding, pas geometrische vormen toe op een afbeelding, navigeer door de afbeeldingsmap, enz...)

Sluiten

Selecteer deze optie als u de map met een reeks afbeeldingen wilt sluiten.

Afdrukken

Selecteer deze optie wanneer u de tekening wilt afdrukken.

Vertrekken

Selecteer deze optie wanneer u de app wilt afsluiten.

Uitgave

De laatste actie ongedaan maken

Selecteer deze optie als u de laatste actie ongedaan wilt maken.

Voer de laatste actie opnieuw uit

Selecteer deze optie als u de laatste ongedaan gemaakte actie opnieuw wilt uitvoeren.

Alles selecteren

Selecteer deze optie als u alle items wilt selecteren.

Alles deselecteren

Selecteer deze optie als u de selectie van alle items wilt opheffen.

Een afbeelding van het klembord importeren

Selecteer deze optie als u een afbeelding van het klembord wilt importeren. Deze afbeelding is mogelijk gemaakt met EuropeSoftwares Click & Capture of ClicAndCaptureOnFly.jar eerder.

Exporteer afbeelding naar klembord

Selecteer deze optie als u de afbeelding naar het klembord wilt exporteren.

Wijzig het formaat van de afbeelding op de achtergrond

Selecteer deze optie als u het formaat van de afbeelding op de achtergrond wilt wijzigen.

Draai de achtergrondafbeelding

Selecteer deze optie als u de afbeelding op de achtergrond wilt opnemen.

Raster weergeven/verbergen

Selecteer deze optie als u het snapraster wilt weergeven of verbergen.

Items weergeven/verbergen

Selecteer deze optie als u items wilt weergeven of verbergen.

Lijst van componenten

Selecteer deze optie als u de lijst met componenten wilt bekijken, selecteer en voeg een component in. Om een component te maken, groepeert u eenvoudig geometrische vormen en slaat u ze op met behulp van het contextmenu, nadat u het element hebt geselecteerd.

Elementen

Selecteer een van de objecten die u in uw afbeelding wilt invoegen.

Kleuren

Selecteer een van de kleuren van de objecten die u in uw afbeelding wilt invoegen.

Gereedschap

Bestanden hernummeren

Selecteer deze optie als u alle afbeeldingen in de geopende map (BMP, JPG, GIF, PNG) wilt hernummeren.

Het formaat van een reeks afbeeldingen wijzigen

Selecteer deze optie als u het formaat van een reeks afbeeldingen wilt wijzigen. Het formaat blijft behouden (BMP, JPG, GIF, PNG). Als u de verhoudingen van uw afbeelding wilt behouden, gebruikt u gewoon de ? in plaats van dimensie (De afmeting wordt berekend door de software, 111x? of ?x111).

Maak een reeks foto's

Selecteer deze optie als u een reeks frames wilt opnemen. Het formaat blijft behouden (BMP, JPG, GIF, PNG). U kunt de afbeeldingen 90, 180 of 270 graden draaien.

Een reeks afbeeldingen converteren

Selecteer deze optie als u de beeldverhouding van een reeks afbeeldingen (BMP, JPG, GIF, PNG) wilt wijzigen.

Een geanimeerde afbeelding maken

Selecteer deze optie als u een GIF-animatieafbeelding wilt maken.

Een video samenvoegen (afbeeldingen en soundtrack)

Selecteer deze optie als u een video wilt samenvoegen. De vastgelegde afbeeldingen zijn die in de map met afbeeldingen. De gebruiker zorgt vervolgens desgewenst voor een soundtrack. De verversingssnelheid wordt opnieuw berekend op basis van het aantal frames en de lengte van de soundtrack. De gebruiker wordt vervolgens gevraagd te wachten terwijl de video wordt genaaid.

Video

Terug

Selecteer deze optie als u wilt terugspoelen in het automatisch afspelen van afbeeldingen.

Lezen

Selecteer deze optie wanneer u de beelden automatisch één voor één afspeelt.

Stoppen

Selecteer deze optie als u het automatisch afspelen wilt stoppen.

Voorwaarts

Selecteer deze optie als u verder wilt gaan in automatisch afgespeelde afbeeldingen.

Hoeveelheid tijd tussen twee frames (in milliseconden)

Selecteer deze optie als u de pauzetijd tussen twee opeenvolgende frames wilt wijzigen tijdens automatisch afspelen.

Opties

Teken een horizontale of verticale lijn

Selecteer deze optie als u alleen horizontale of verticale lijnen wilt tekenen.

Afbeeldingen met beeldverhouding invoegen

Selecteer deze optie als u de beeldverhouding van de afbeelding wilt behouden bij het wijzigen van het formaat.

Keuze van lettertype

Selecteer deze optie als u het lettertype van tekens wilt wijzigen bij het invoegen van tekst.

Stijl en taal

Selecteer deze optie als u de taal en stijl van de software wilt wijzigen.

?

Download de nieuwste versie

Selecteer deze optie als u wilt controleren of er een nieuwe versie van de software beschikbaar is.

Help

Selecteer deze optie als u deze Help wilt weergeven.

Over

Selecteer deze optie als u de eigenaar van de licentie en de softwareversie wilt bekijken.

Bijlage: Dynamische tekst die aan een bestand is gekoppeld

Bijbehorende bestandsstructuur

• 00001-00001 Deze tekst komt uit afbeelding 00001 t/m 00001
  • 00002-00003 Deze tekst komt uit afbeelding 00002 t/m 00003
  • 00004-00010 Deze tekst komt uit afbeelding 00004 tot 00010
  • ...
Waarschuwing: een streepje en twee spaties zijn vereist, dus NNNNN-NNNNN__TEXTE