OFFICIËLE VERSIES: Vanwege de vele toegangen tot onze servers zijn de oude versies van de software gedeactiveerd. Om onze software te blijven gebruiken, moet u de nieuwste versie installeren!

Online hulp

FastFaxer
» Shareware
» Java, XML

Procedure voor het lanceren van een faxcampagne
1) Maak een nieuwe database
2) Importeer contacten in de database
3) Optioneel: verwijder duplicaten uit de database
4) Bewerk uw fax in tekstformaat, HTML-formaat of selecteer een compat
5) Optioneel: Sorteer uw gegevens, groepeer, degroepeer.
6) Programmeer of start uw faxen direct.
Procedure voor het ontvangen van geretourneerde e-mails
1) Configureer de instellingen voor e-mailontvangst correct.
2) Schakel het ontvangen van e-mails in.
3) Vul de trefwoorden in
Bestandenmenu
Maak een nieuwe databank
Selecteer een databank
Verlaten
Gegevensmenu
Data importeren
Voeg gegevens toe aan een groep
Verwijder alle gegevens
Zoeken op meerdere criteria
Reset alle gegevens
Elimineer duplicaten uit de database
Groepenmenu
Voeg een groep toe
Verwijder een groep
Verdeel een groep alfabetisch in subgroepen
Verdeel een groep in subgroepen per serie
Verdeel een groep in subgroepen op basis van de stad
Verdeel een groep in subgroepen op basis van de afdeling
Verdeel een groep in subgroepen op basis van postcode
Een groep resetten
Faxen-menu
Voeg een fax toe
Een fax bewerken
Een fax verwijderen
Verstuur menukaart
Faxen
Vertraagd verwerkingsmenu
Creëer uitgestelde verwerking
Een uitgestelde verwerking verwijderen
Receptiemenu
Ontvang e-mails
Enquêtes
Optiemenu
Instellingen
Stijl en taal
Meest gestelde vragen
Video's / Tutorials
Deze software wordt gebruikt om faxcampagnes te maken.

Procedure voor het lanceren van een faxcampagne

1) Maak een nieuwe database

Om een faxcampagne te starten, moet u een database aanmaken waarin contactgegevens worden opgeslagen.

2) Importeer contacten in de database

Uw gegevens moeten in tekstbestanden staan. De verschillende gegevens moeten worden gescheiden door puntkomma's of tabs en moeten in één record per regel in het tekstbestand worden georganiseerd. Gegevens moeten altijd tot een groep behoren.

3) Optioneel: verwijder duplicaten uit de database

Deze bewerking elimineert contacten die meerdere keren zijn geïmporteerd, zodat er slechts één behouden blijft.

4) Bewerk uw fax in tekstformaat, HTML-formaat of selecteer een compatibel bestand

U kunt afbeeldingen en vele andere functies aan uw fax toevoegen.

5) Optioneel: Sorteer uw gegevens, groepeer, degroepeer.

U heeft verschillende mogelijkheden om uw gegevens te groeperen of degroeperen, afhankelijk van de hoeveelheid gegevens, in alfabetische volgorde, enz.

6) Programmeer of start uw faxen direct.

U heeft twee mogelijkheden om te beginnen met faxen: onmiddellijk of uitgesteld. Uitgestelde verwerking is erg handig bij het lanceren van een grote faxcampagne, omdat de verwerking 's nachts kan worden gepland. De faxmachine-instellingen die u wilt gebruiken, moeten vooraf zijn ingevoerd.

Procedure voor het ontvangen van geretourneerde e-mails

Het is mogelijk om retouren van uw faxzendingen te verwerken door contactpersonen per e-mail om feedback te vragen, een enquête uit te voeren of het abonnement stop te zetten.

1) Configureer de instellingen voor e-mailontvangst correct.

U moet de inloggegevens van uw e-mailaccount invoeren.

2) Schakel het ontvangen van e-mails in.

Vink gewoon een optie aan in de instellingen.

3) Vul de trefwoorden in

Feedback kan van 2 verschillende typen zijn: automatisch uitschrijven of enquête. Deze berichten worden gedetecteerd door een trefwoord in het onderwerp van het bericht te identificeren. De software detecteert deze trefwoorden in het onderwerp van e-mails en telt ze. Het principe is hetzelfde voor de boekhouding tijdens een enquête met het trefwoord van uw keuze.

Bestandenmenu

Maak een nieuwe databank

Hiermee kunt u een nieuwe database maken. Deze database bevat verschillende contactgegevens. U kunt zoveel databases maken als u wilt. Databases maken gebruik van XML-technologie. Het XML-formaat is een formaat dat kan worden gebruikt vanuit een eenvoudige tekstformaateditor.

Selecteer een databank

Hiermee kunt u een andere database dan de actieve selecteren.

Verlaten

Hiermee kunt u de applicatie sluiten.

Gegevensmenu

Data importeren

Met dit menu kunt u gegevens uit een bestand importeren. Geaccepteerde scheidingstekens zijn tabs en puntkomma's (formaat beter bekend als CSV EXCEL).

Daarvoor is het nodig:

• 1) Voer of selecteer het pad van een bestand dat u wilt importeren.
  • 2) Optioneel: Vink het vakje “LOTS” aan als u alle bestanden in de map wilt verwerken.
  • 3) Creëer of selecteer een groep die de geïmporteerde gegevens zal bevatten. Bij batchverwerking is de groepsnaam de naam van het geïmporteerde bestand.
  • 4) Voer de velden in die overeenkomen met de gegevens die u wilt importeren, na de eerste regel van het bestand. U kunt zo vaak als u wilt op de knop drukken om de gegevens te vernieuwen.
Let op: De optie “eerste record overslaan” moet worden aangevinkt als het te importeren bestand de kolomnamen aan het begin van het bestand bevat.

Voeg gegevens toe aan een groep

Met dit menu kunt u handmatig een record in de database invoeren.

Verwijder alle gegevens

Hiermee kunt u alle gegevens uit de database verwijderen (groepen, gegevens).

Zoeken op meerdere criteria

Hiermee kunt u gegevens selecteren op basis van specifieke criteria.

Uit deze selectie van gegevens is het mogelijk om:

• Opnames overzetten naar inzending.
  • Exporteer records naar een nieuwe XML-database.
  • Bewerk de huidige record.
  • Verwijder de huidige record.
#**: de gebruiker kan desgewenst alleen het begin van het gehele criterium invoeren.

*#*: de gebruiker kan desgewenst slechts een deel (op elke positie) van het gehele criterium invoeren.

Reset alle gegevens

Met dit menu kunt u de gegevens resetten. Tijdens een faxcampagne wordt elke fax die naar een bepaalde contactpersoon wordt verzonden, in de database gecontroleerd. Hierdoor kunt u voorkomen dat u meerdere e-mails naar dezelfde contactpersoon in dezelfde campagne verzendt.

Elimineer duplicaten uit de database

Hiermee kunt u dubbele contacten uit de hele database verwijderen.

Groepenmenu

Voeg een groep toe

Met dit menu kunt u gegevensgroepen of groepen van gegevensgroepen maken.

Verwijder een groep

Met dit menu kunt u een groep en alle gegevens daarin verwijderen. Als het slechts om een groep groepen gaat, wordt alleen de groep op het hoogste niveau verwijderd.

Verdeel een groep alfabetisch in subgroepen

Hiermee kunt u gegevens in subgroepen verdelen.

Verdeel een groep in subgroepen per serie

Hiermee kunt u gegevens in subgroepen verdelen.

Verdeel een groep in subgroepen op basis van de stad

Hiermee kunt u gegevens in subgroepen verdelen.

Verdeel een groep in subgroepen op basis van de afdeling

Hiermee kunt u gegevens in subgroepen verdelen.

Verdeel een groep in subgroepen op basis van postcode

Hiermee kunt u gegevens in subgroepen verdelen.

Een groep resetten

Met dit menu kunt u de gegevens van een groep resetten. Tijdens een faxcampagne wordt elke fax die naar een bepaalde contactpersoon wordt verzonden, in de database gecontroleerd.

Faxen-menu

Faxen kunnen worden verzonden in tekstformaat, in html-formaat of met een compatibel bestand.

Voeg een fax toe

Met dit menu kunt u een fax met bijlagen maken. Faxen worden in platte tekst gemaakt. De tekst kan worden verrijkt met tags die bij het verzenden van de fax worden vervangen door de bijbehorende teksten.

Een fax bewerken

Met dit menu kunt u een reeds aangemaakte fax wijzigen. De fax wordt geselecteerd op basis van het onderwerp.

Een fax verwijderen

Met dit menu kunt u een fax verwijderen.

Verstuur menukaart

Faxen

Met dit menu kunt u de faxcampagne starten. Om dit te doen, moet u:1) een eerder ingevoerde e-mail selecteren.2) de contacten selecteren naar wie u de fax wilt verzenden.3) op VERZENDEN drukken. De gebruiker kan de huidige bewerking op elk gewenst moment onderbreken en later hervatten.

Vertraagd verwerkingsmenu

Creëer uitgestelde verwerking

Hiermee kunt u een uitgestelde faxverzending maken.

Een uitgestelde verwerking verwijderen

Hiermee kunt u uitgestelde verwerking verwijderen.

Receptiemenu

Ontvang e-mails

Hiermee kunt u informatie ophalen uit e-mails die zijn teruggestuurd door faxontvangers. Indien ingeschakeld, worden de informatie over het beëindigen van het abonnement of de enquêtegegevens bijgewerkt.

Geval van automatische uitschrijving:

Syntaxis van het onderwerp van de geretourneerde fax: STOP XXXXXXXXXXXX

Enquêtes

Hiermee kunt u enquêtes maken. Enquêtes worden geteld door een trefwoord naar keuze te identificeren in het onderwerp van de e-mail die de contactpersoon na ontvangst retourneert. Uiteraard moet u in de fax het verzoek doen om in een retourmail te reageren met het gekozen trefwoord.

Optiemenu

Instellingen

Dit menu bevat faxopties. De gebruiker moet deze gegevens eerst invoeren voordat hij de faxfunctie gebruikt.

Stijl en taal

Met dit menu kunt u de taal en de stijl van de applicatie wijzigen.

Meest gestelde vragen