OFFICIËLE VERSIES: Vanwege de vele toegangen tot onze servers zijn de oude versies van de software gedeactiveerd. Om onze software te blijven gebruiken, moet u de nieuwste versie installeren!

Online hulp

Perf
» Shareware
» Java, XML

Overzicht van de toepassing
Prestatiemodus
Meting modus
Archief
Vertrekken
Kalender
Kalender exporteren
Print de kalender
Correcties
Parametertabel
Sporttafel
Meettabel
Prestatietabel
Grafisch
Lijndiagram, gemiddelden en totalen
Calculaties
Het ideale gewicht berekenen
Berekening van de body mass index
Berekening van het lichaamsvetpercentage
Onderzoek
Zoeken naar een opmerking
Gegevens
Raster voor onbewerkte gegevens
Raster Gemiddelden en Totalen
Berekening van gemiddelden en totalen
Documenten
Staten
Gebruikers
Opties
Weergave-instellingen
App-instellingen
?
Download de nieuwste versie
Help
Over
Veelgestelde vragen
Video's / Tutorials
Deze software maakt het mogelijk om prioriteit te geven aan gegevens van een hartslagmeter, een cyclusteller of een weegschaal. Het is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken. Het is de ideale metgezel voor het monitoren van uw prestaties voor zowel de amateur als de ervaren atleet.

Overzicht van de toepassing

De aanvraag is verdeeld in 4 delen:

• Een kalenderweergave met alle prestaties van de maand of de metingen van de maand.
  • Een navigatieweergave voor de agenda.
  • Een statistische weergave voor het berekenen van gemiddelden en totalen van prestaties en metingen.
  • De 4 meest bruikbare stukjes informatie: de beste prestatie, de slechtste, de laagste en de hoogste meting.
Door met de rechtermuisknop op de kalender te klikken, is het mogelijk om de bedrijfsmodus te wijzigen in \"wegen en meten\". Zodra deze modus is geselecteerd, is de werking identiek. De gebruiker voert het gewicht, het lichaamsvetpercentage (optioneel) of de middelomtrek (optioneel), het percentage watermassa (optioneel), het percentage spiermassa (optioneel) in. Aan de hand van de ingevoerde gegevens berekent de software de BMI wanneer deze niet is ingevoerd.

Prestatiemodus

Het toevoegen of verwijderen van een voorstelling doe je door op de betreffende datum te klikken en gebruik te maken van het contextmenu.

Meting modus

U kunt een meting toevoegen of verwijderen door op de betreffende datum te klikken en het contextmenu te gebruiken.

Archief

Vertrekken

Dit menu sluit de applicatie.

Kalender

Kalender exporteren

Gebruik dit menu om de agenda als afbeelding te exporteren.

Print de kalender

Gebruik dit menu om de kalender af te drukken.

Correcties

Met dit menu kunt u naar believen gegevens rechtstreeks in de database wijzigen.

Parametertabel

De gebruiker heeft de mogelijkheid om de kleuren van een sectie aan te maken of te wijzigen (door te valideren op \"Update\"). Een kleur wordt gedefinieerd door deze 3 componenten R, G, B. De gebruiker kan een reeks lijnen selecteren door op \"SHIFT\" of \"CTRL\" te klikken.

Sporttafel

De gebruiker heeft de mogelijkheid om een nieuwe sportsectie aan te maken, een sportsectie te wijzigen (door te valideren op \"Update\") of om de geselecteerde sportsecties te verwijderen. de gebruiker kan een reeks rijen selecteren door op \"SHIFT\" of \"CTRL\" te klikken.

Meettabel

De gebruiker heeft de mogelijkheid om een nieuwe meting aan te maken, een meting te wijzigen (door te valideren op \"Update\") of de geselecteerde metingen te verwijderen. De gebruiker kan een reeks rijen selecteren door op \"SHIFT\" of \"CTRL\" te klikken.

Prestatietabel

De gebruiker heeft de mogelijkheid om een nieuwe prestatie te maken, een prestatie te wijzigen (door te valideren op \"Update\") of de geselecteerde prestatie te verwijderen. De gebruiker kan een reeks rijen selecteren door op \"SHIFT\" of \"CTRL\" te klikken.

Grafisch

Lijndiagram, gemiddelden en totalen

In dit menu kunt u de ruwe, gemiddelde en totale wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse gegevens over een bepaalde periode bekijken. Hiermee kunt u snel de voortgang zien die maand na maand is geboekt door de gemiddelden en totalen te vergelijken met de onbewerkte gegevens. De gebruiker heeft de mogelijkheid om 10 grafieken te onthouden.

Door met de rechtermuisknop op de grafiek te klikken, verschijnt er een contextmenu waarin de gebruiker het volgende kan doen:

• De schalen in de grafiek kunnen worden gewijzigd. In de automatische modus berekent de software automatisch de schalen van de grafiek.
  • Horizontale lijnen kunnen worden toegevoegd.
  • Verticale lijnen kunnen worden toegevoegd.
  • Gemiddelden kunnen worden toegevoegd.
De selectie van de weer te geven gegevens gebeurt in het gedeelte met opties. De gebruiker heeft de mogelijkheid om zijn eigen prestaties of metingen van de ene sport met de andere of van de ene gebruiker met de andere te vergelijken.

Calculaties

Het ideale gewicht berekenen

Berekening van het theoretisch ideaalgewicht uit de Lorentzformule. Deze formule houdt rekening met lengte en geeft een gewicht dat als het ideale gewicht moet worden beschouwd tot op 10%.\t

Berekening van de body mass index

BMI (Body Mass Index) is een goede indicatie van de lichaamsgrootte van het individu. De waarde is normaal tussen 20 en 25 voor mensen.

Berekening van het lichaamsvetpercentage

Dit menu is alleen voor sporters. Het theoretische lichaamsvetpercentage geeft een goede indicatie van de samenstelling van het lichaam. Het percentage ligt normaal tussen 13 en 19% voor mannen.

Onderzoek

Zoeken naar een opmerking

De ruwe gegevens bevatten een commentaarveld. De gebruiker kan in dit veld alles invoeren wat hij wil, maar bij voorkeur een persoonlijke referentie. In dit menu kunt u deze persoonlijke referentie snel vinden.

Gegevens

Raster voor onbewerkte gegevens

In dit menu wordt het raster met onbewerkte gegevens weergegeven. De gebruiker kan de lijst met gegevens sorteren of verfijnen en afdrukken.

Raster Gemiddelden en Totalen

Dit menu toont het raster van gemiddelden en totalen. De gebruiker kan de lijst met gegevens sorteren of verfijnen en afdrukken.

Berekening van gemiddelden en totalen

In dit menu kunt u beginnen met het berekenen van gemiddelden en totalen op basis van de ruwe gegevens.

Documenten

Dit menu bevat een reeks documenten.

Staten

Met dit menu kunt u gerichte indrukken maken van ruwe of gemiddelde en totale gegevens (prestaties of metingen).

Gebruikers

Dit menu wordt gebruikt om de gebruikers van de applicatie te beheren. Het verwijderen van een gebruiker houdt in dat alle bestanden die betrekking hebben op die gebruiker worden verwijderd.

Opties

Weergave-instellingen

Met dit menu kan de gebruiker de weergave van de prestaties in de kalender aanpassen.

App-instellingen

Met dit menu kan de gebruiker de applicatie aanpassen.

?

Download de nieuwste versie

Dit menu laat je weten of er een nieuwe versie beschikbaar is.

Help

In dit menu wordt deze pagina weergegeven.

Over

In dit menu wordt de licentie van de software weergegeven.