OFFICIELLA VERSIONER: På grund av de många åtkomsterna till våra servrar har de gamla versionerna av programvaran inaktiverats. För att fortsätta använda vår programvara måste du installera den senaste versionen!

Online-hjälp

Perf
» Shareware
» Java, XML

Allmän bild av applikationen
Prestandaläge
Mätläge
Filer
Att lämna
Kalender
Exportera kalender
Skriv ut kalendern
Fixar
Parametertabell
Sportbord
Måtttabell
Prestandatabell
Diagram
Linjediagram, medelvärden och summor
Beräkningar
Beräkning av idealvikt
Body mass index beräkning
Beräkna kroppsfettprocent
Att efterforska
Sök efter en kommentar
Data
Raw data rutnät
Rutnät med medelvärden och totaler
Beräkning av medelvärden och totaler
Dokument
stater
Användare
alternativ
Bildskärmsinställningar
Applikationsinställningar
?
Ladda ner den senaste versionen
Hjälp
Handla om
De vanligaste frågorna
Videor / Tutorials
Denna programvara tillåter prioritering av data från en pulsmätare, en cykelräknare eller en personlig våg. Det är användarvänligt och lätt att använda. Den representerar den idealiska följeslagaren för att övervaka dina prestationer för både amatören och den erfarna idrottaren.

Allmän bild av applikationen

Ansökan är uppdelad i 4 delar:

• En kalendervy som innehåller alla månadens föreställningar eller månadens mått.
  • En kalendernavigeringsvy.
  • En statistikvy för att beräkna medelvärden och summor av prestationer och mätningar.
  • De 4 mest användbara informationen: bästa prestanda, sämsta, lägsta och högsta mätningen.
Genom att klicka med höger musknapp på kalendern är det möjligt att ändra driftläge till "vägning och mått". När detta läge har valts är driften identisk. Användaren anger vikt, kroppsfettprocent (valfritt) eller midjemått (valfritt), vattenmassaprocent (valfritt), muskelmassaprocent (valfritt). Utifrån de inmatade uppgifterna beräknar programvaran BMI när den inte anges.

Prestandaläge

Lägga till eller ta bort en föreställning görs genom att klicka på aktuellt datum och använda snabbmenyn.

Mätläge

Lägga till eller ta bort en mätning görs genom att klicka på aktuellt datum och använda snabbmenyn.

Filer

Att lämna

Denna meny låter dig stänga programmet.

Kalender

Exportera kalender

Denna meny låter dig exportera kalendern som en bild.

Skriv ut kalendern

Denna meny låter dig skriva ut kalendern.

Fixar

Denna meny låter dig ändra data direkt i databasen efter behag.

Parametertabell

Användaren har möjlighet att skapa och ändra färgerna på en sektion (genom att validera på "Uppdatera"). En färg definieras av dessa 3 komponenter R, G, B. Användaren kan välja en rad rader genom att klicka på "SHIFT" eller "CTRL".

Sportbord

Användaren kan skapa en ny sportsektion, ändra en sportdel (genom att validera på "Uppdatera") eller ta bort de valda sportavsnitten. användaren kan välja en rad rader genom att klicka på "SHIFT" eller "CTRL".

Måtttabell

Användaren kan skapa en ny mätning, ändra en mätning (genom att validera på "Uppdatera") eller ta bort de valda mätningarna. Användaren kan välja en rad rader genom att klicka på "SHIFT" eller "CTRL".

Prestandatabell

Användaren kan skapa en ny föreställning, modifiera en föreställning (genom att bekräfta "Uppdatera") eller ta bort de valda föreställningarna. Användaren kan välja en rad rader genom att klicka på "SHIFT" eller "CTRL".

Diagram

Linjediagram, medelvärden och summor

Den här menyn låter dig se rå-, genomsnittlig och total vecko-, månads- eller årsdata över en given period. Det låter dig snabbt se framstegen månad efter månad genom att jämföra medelvärden och totaler med rådata. Användaren kan lagra 10 grafik.

Genom att högerklicka på grafen visas en snabbmeny där användaren kan:

• grafens skalor kan ändras. I automatiskt läge beräknar programvaran automatiskt grafskalorna.
  • horisontella linjer kan läggas till.
  • vertikala linjer kan läggas till.
  • medelvärden kan läggas till.
Valet av data som ska visas görs i alternativsektionen. Användaren kan jämföra sina egna prestationer eller mätningar från en sport till en annan eller från en användare till en annan.

Beräkningar

Beräkning av idealvikt

Beräkning av den teoretiska idealvikten från Lorentz formel. Denna formel tar hänsyn till storleken och ger en vikt som bör anses vara idealvikt inom 10 %.

Body mass index beräkning

BMI (body mass index) är en bra indikation på individens kroppsstorlek. Värdet är normalt mellan 20 och 25 för människor.

Beräkna kroppsfettprocent

Denna meny är reserverad för idrottare. Den teoretiska fettprocenten ger en bra indikation på din kropps konstitution. Frekvensen är normal mellan 13 och 19 % för män.

Att efterforska

Sök efter en kommentar

Rådata innehåller ett kommentarsfält. Användaren kan ange vad de vill i detta fält, men helst en personlig referens. Denna meny låter dig snabbt hitta denna personliga referens.

Data

Raw data rutnät

Den här menyn visar rutnätet för rådata. Användaren kan sortera eller förfina datalistan och utföra en utskrift.

Rutnät med medelvärden och totaler

Den här menyn visar rutnätet med medelvärden och totaler. Användaren kan sortera eller förfina datalistan och utföra en utskrift.

Beräkning av medelvärden och totaler

Denna meny låter dig starta beräkningen av medelvärden och totaler från rådata.

Dokument

Den här menyn innehåller en serie dokument.

stater

Den här menyn låter dig göra riktade utskrifter av rå- eller medelvärde och totaldata (prestanda eller mätningar).

Användare

Den här menyn låter dig hantera applikationsanvändare. Att ta bort en användare innebär att alla filer som är relaterade till den användaren tas bort.

alternativ

Bildskärmsinställningar

Denna meny låter användaren anpassa prestandavisningen i kalendern.

Applikationsinställningar

Denna meny låter användaren anpassa applikationen.

?

Ladda ner den senaste versionen

Den här menyn låter dig veta om en ny version är tillgänglig.

Hjälp

Denna meny visar denna sida.

Handla om

Denna meny visar programvarulicensen.